Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.219
- 101.427
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi miSamimi fikrimdir FM 25 çıksın bunu yapcam direkt
Transfer
Transfer Davinson Transfer Transfer
Transfer Torreira G.Sara
Transfer Icardi Barış
Hangi soruya öyle cevap verdi hocam? Soruyu kaçırdım benZaha açıklaması nasıl bir rezaletti ya. Şaka mı yapıyor Okan hoca bizimle? Alay mı ediliyor nedir sorun
Uçak havadayken nasil dönecek be mustafa hocam adam zaten uçaktan korkuyormus donuna birakmistir suanTakım sıçış moduna geçti taraftar yeni gelen 20 milyonluk orta saha bizi kurtarsın diye adamın gözünün içine bakacak şimdi. De bruyne + rodri performansı göstermesi gerekiyor yoksa b.klanıp çöp ilan edilecek. Çocuğun haline acıyorum uçak havadayken geri dönerdim ben olsam.
FM'de iş yapar.icardi mi
Cenk değil Hatipoğlu gitti sanırım Kavukçu’nun uçağıylaArkadaşlar bu Sara transferi yattı mı? Lütfen geçerli bir şey söyleyin ya Ben Cenk almaya gitti diye biliyordum herif maçı stad‘da izlemis
Sergio oliviera okan buruk listesinin ilk sırasında olan oyuncu idi, bunu kendisi de söylemişti. Bugün Sergio oliviera 1 yıldır teneke bağlamış durumda. Okan buruk da transferden pek anlamiyor kabul etmek lazım. Angelino da çok istediği adamdi 3 ay sonra oynatmadi, keza seferovic listesinin ilk sirasindaki golcü idi les cikti, icardi ve torrea erden timur hamleleri idi 2 senemizi kurtardılar. Takımda 6-8 karışımı adam ihtiyacı varken Gabriel sara Okan buruk isteği ile kadroya dahil edildi, kötü oyuncu değil ama bu kadroda yanlış hamle. Okan buruk kadro planlaması ve sezon başı hazırlık sürecinde inanilmaz kötü. Hazırlık maçında 5 yediğimiz maçtaki saçmalıkları besiktas macinda yapti yine aynı sonuç çıktı, ders almıyor.Okan’a alınan 6. orta saha oldu
Bundan sonra hala orta saha derse orada dur denilmeli
İkili pivot oynayıp buna uymayacak adam aldırıp duruyor yetti mk