Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kante,MC tominay,Neymar,Carlos da gelse bu takimdan bir b.k olmaz.

Takım sıçış moduna geçti, taraftar yeni gelen 20 milyonluk orta saha bizi kurtarsın diye adamın gözünün içine bakacak şimdi. De bruyne + rodri performansı göstermesi gerekiyor yoksa b.klanıp çöp ilan edilecek. Çocuğun haline acıyorum uçak havadayken geri dönerdim ben olsam.

Okan Buruk: "Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha kanatlarıyla üretmede sıkıntı çekiyoruz."

Takım sıçış moduna geçti taraftar yeni gelen 20 milyonluk orta saha bizi kurtarsın diye adamın gözünün içine bakacak şimdi. De bruyne + rodri performansı göstermesi gerekiyor yoksa b.klanıp çöp ilan edilecek. Çocuğun haline acıyorum uçak havadayken geri dönerdim ben olsam.
Uçak havadayken nasil dönecek be mustafa hocam adam zaten uçaktan korkuyormus donuna birakmistir suan

Noldu 2 transfer yeter lafı, Temmuz sonu daha ne geç kalması diyenler, Yine rezil bi hazırlık dönemi geçiriyor takım kimin ne yaptığı yediği belli değil.

Hoca Zaha'yi silmis, kanat transferi istiyor demek.

Yav BJK Rebiç, Chamberlain'i idmana bile almadan gönderdi. İsme cisme bakma gönder Zaha, Ziyech'i. Defansif orta saha al takımın direnci ve temposu artsın

Okan’a alınan 6. orta saha oldu

Bundan sonra hala orta saha derse orada dur denilmeli

İkili pivot oynayıp buna uymayacak adam aldırıp duruyor yetti mk
Sergio oliviera okan buruk listesinin ilk sırasında olan oyuncu idi, bunu kendisi de söylemişti. Bugün Sergio oliviera 1 yıldır teneke bağlamış durumda. Okan buruk da transferden pek anlamiyor kabul etmek lazım. Angelino da çok istediği adamdi 3 ay sonra oynatmadi, keza seferovic listesinin ilk sirasindaki golcü idi les cikti, icardi ve torrea erden timur hamleleri idi 2 senemizi kurtardılar. Takımda 6-8 karışımı adam ihtiyacı varken Gabriel sara Okan buruk isteği ile kadroya dahil edildi, kötü oyuncu değil ama bu kadroda yanlış hamle. Okan buruk kadro planlaması ve sezon başı hazırlık sürecinde inanilmaz kötü. Hazırlık maçında 5 yediğimiz maçtaki saçmalıkları besiktas macinda yapti yine aynı sonuç çıktı, ders almıyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt