Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6.5 numara şart oğlu şart, kanat şart oğlu şart, sol bek şart. Okan transfer gerek yok desin bakalim. Ziyech ve zaha ile aklı olan yolları ayırır. Net bir kanat oyuncusu lazim. Ama 2 adama 35 veren yonetim transfer yapmasın, onlar da gitsin.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca maçı kötü yönetti de, maç sonunu da epey kötü yönetmiş açıklamalara bakarsak. Olmayacak galiba bu sezon Okan hoca ile.

Kim bağırıyor la adam taraftara atar gider yaptı dursunla iboyu korumak için transfer diye tutturmayın diyip

Atletik oyuncu eksikliğim var diyen hoca gidip kreatif sarayı mı alır 20 milyon euroya?
Yav adam bi tane yerli istedi oğuz aydını gidip alamadılar

Okan hoca mı bu zamana kadar transfer yaptırmadı adamın istediği her futbolcu gayet atletik oyununa uygun isimlerdi

Gidip doueyi alacaz diye 1 ay dolaştılar, hoca mı dedi 1 ay oyalanın diye

Adam en sonunda da çıktı mecburen yönetimi korudu sezon başında kaos oluşmasın diye

Takım plansız gidiyordu kim gidiyor kim kalıyor belli değildi ya bi belirle nasil oynamak istiyorsan ona göre kadroyu revize et sonra oyuncularda suçu arama

Hoca Zaha yı iyice kötülüyor. Hocanın yeni taktiğini sahaya ve takıma iletemeyen Zaha’ymış

Okan Buruk: "Görüşmelerimiz sürüyor inşallah bir oyuncumuzu da kadromuza katarsak sonrasında bir süreç var önümüzde bir ay kadar, orada da bir eksiğimiz olduğunda ona göre karar vereceğiz."
Yoktur yav senin eksiğin. Ulan 102 puan topladiginda anlayacaksın bunu hocalık orda belli oluyor. Sanmıyorum ama nerde temposuz herif var hepsi takımda. Geçen senede tempolu oyuncular lazim dedik. Bunlar daha ayakta duramiyor.

Bunun adını koyalım hemen istifa okan hoca hemen

iki senedir Erden Timurun kurduğu kaliteli kadro ile gittin!!!!

taktik teknik ve futbolcudan anlayan bir hoca hemen hemen!!!!

sen ortasahada kaybediyorsun hala zaha ziyech diyor

bu nedir biliyormusunuz TAKINTI!!!

Fiziksel ve psikolojik olarak çökmüş takımın içine Zaha'yı atıp sonra adam 11 kişiyi çalımlayıp gol atamıyor diye taraftarın önüne atmak da ilginç olmuş.

Okan Buruk: "Görüşmelerimiz sürüyor inşallah bir oyuncumuzu da kadromuza katarsak sonrasında bir süreç var önümüzde bir ay kadar, orada da bir eksiğimiz olduğunda ona göre karar vereceğiz."
Hala devam etsin yönetimi korumaya, ancak bu gidişle yönetimden önce kendisi gidecek gibi gözüküyor..

Sayın deniz zorlu bana kızacaktır ama topla iki adım mesafe katedemeyen kanat oyuncularını gönderelim derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt