Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ş.liginr katılamadığımız gün kovulur aha buraya yazdım. Görülen köy klavuz istemiyor arkadaşlar

Daha kötüsü 6. Hafta derbi var

Bu takım hayatta hazır girmez o derbiye

Hoca belirsizliği bir ,
formsuz ve kampı hoca yüzünden boş geçirmiş bir oyuncu topluluğu iki,
Eksik ve yetersiz bölgelere takviye gelirse ancak Eylül ayında gelir üç

6. Haftadaki derbiye bu şekilde çıkarsak..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçtan önce kadro yeterli maçtan sonra zaha ziyech kötü

Bence de ziyech zaha kötü mertens e güvenip sezona başlanmaz.
Galatasaray’ın bekleri köhn Berkan Kaan olmaz.
Fakat maharet bunları 1 haziranda anlayıp kadroyu ona göre kurmak

Adam akilli bir yonetim olmadigi icin su kaosu duzeltemeyecek malesef.Sikintili gunler bizi bekliyor.Okan hocanin aciklamalari takimi bozacak.Mertens bile rahatsiz.Icardi sıkıntılı.Okan Hocanin illaki kredisi var ama bu durumu nasil duzeltecekler bilmiyorum.

En azından forumdaki bir çok kişi Okan Hocam'ın kalitesini, 2 yıl sonra da olsa, nihayet görmeye başladı. Bu da yeter.

Bugünkü menta durumum tam böyle.

FNHoQC3XsAYkuU2.webp

Takıma bir tane defansif orta saha aldıramayan adam çıkıp oyuncu yada oyun boklamasın.

Oyuncuları oynaymayacaksan da kadro dışı bırakır kovarsın. Hala dubois falan seramoniye çıkıyor.
Güç zehirlenmesi yaşamış bu adam artık, o bağ kopmuş geçmiş olsun ne kadar erken hamle o kadar iyi.

Bu zaha denen futbolcu bozmasından kurtulmalıyız kız gibi tripler yayınlar bitmiyor abi

Zaha'yi istemiyor anlarim da bu sekilde yapma bari. Git yonetime soyle menajerini cagirsinlar, kendine takim bul denir. Illa bir takim ister yani sonucta ismi olan bir oyuncu.

Madem kanat transferi istiyorsun, bu zamana kadar niye bekledin?
Bulmuştur bir tane ne yaptığı belli olmayan bir rashica daha, sokacak 10 milyon bonservisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt