Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1722719857199.webp

Son fb maçı ve bu maç büyük bir fiyasko oldu. Oyuncularda da büyük bir motivasyon kaybı var bu sene bitmez gibi duruyor
Ders alabilene aslında çok iyi mağlubiyetler. Sezon başlangıcında gerekli ameliyatı yap takım düzelir;gerekirse oyuncu al, sistem değiştir vs. Aynı şekilde Ş. Ligi, derbiler ve zor rakiplerde durum şansa kalır.

Ders alabilene aslında çok iyi mağlubiyetler. Sezon başlangıcında gerekli ameliyatı yap takım düzelir;gerekirse oyuncu al, sistem değiştir vs. Aynı şekilde Ş. Ligi, derbiler ve zor rakiplerde durum şansa kalır.
Ağustos itibariyle geç kaldık malesef

Ben anlamıyorum cidden

Şampiyon kadro rahat olun uçuyoruz kaçıyoruz deniyor

Sağ bekin sağ bek olmayan kaan, futbolu bırakmış Dubouis , ne vereceği belirsiz jelert
Sol bekin 2. Lig topçusu ve yedeği bile yok

8 no diye norwich ten getirdiğin adama inanılmaz rakamlar ödemişsin ancak adam kendisi bile diyor ben 10 numarada oynamak isterim diye

Bu kadronun neresi iyi cidden birisi bana anlatsın yahu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben tam 2 yıl önce nuri Şahin okan buruk anketi açılırken nuri şahine oy vermiş biriyim.Futbolda dün yoktur iyi hoca sadece iyi top oynatan değil futbolcusunu kazanan ve ondan maksimum verimi alandır.Okan iyi hoca olmadığını bugün ispatlanmıştır

Takim ile taraftar arasinda bag koptu bugun ki yenilgiden sonra

Hoca ile oyuncular arasinda ki bag da kopmustur diye tahmin ediyorum

Bu kriz den güclü sekilde cikmamiz imkansiz

Burdan dönmesi de imkansiza yakin cünkü özgüven kaybettik

Hocanin kredisi var basarilarindan dolayi ama mental ve psikolojik olarak bu süreci yönetebilir mi bu bir soru isareti

Kötü zor ve stresli bir dönem bizi bekliyor

Noldu la

Okanı eleştirdik diye bizi fbli,vatan hayini ilan ediyodun şimdi gelmiş kendin ipini çekmişsin okanın

@Okan Özkan hele masona neler diyodun

Mobbing yapacagina adami suclayacagina once kendini sucla adami her hazirlik macinda 11 oynattin son 10 dk fark yaratamadi diyosun.

Bence ligin ilk 5 haftasi olasi bir kötü gidişatta kesinlikle yollari ayirmaliyiz.

Çok transfer çok değişiklik çözüm değil elimizdeki oyunculardan verim almasını bilmeli Okan hoca ama Sara dışında net iki transfer daha yapılmalıdır bu zaten ihtiyacımız olan sayı

Fatih Terim de gelirse tümden sıçtık demektir. Takımı takip etmeyi bırakırım. Başka sporlara yönelirim

Her yönden skandal bir gece oldu…oyun , oyuncu hoca, yönetim, skor , açıklamalar.. hayatımda daha kötüsünü görmemiştim.. elbet 4-5 çok yedik ama bugün harbi büyük sıçtık!!! Sen bi kere hoca olarak en çok hatayı sen yaptın çıkıp özür dilemek yerine oyuncuları basının önüne atıyorsun inanılmaz talihsiz açklamalar yaptın ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt