Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca zahayı yiyecek artık kesin o . Zaha giderse bir kontenjan açılır acil on numara almaları lazım koşan basan on numara. Kanat bile bir şekilde halledilir ama o mevki çok önemli mertensin 45 dakika oynayabildiği oyunu 90 dakika oynayan adam lazım

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben artık Cenkede dursunada kızmıyorum hatipede kızmıyorum Okan buruk ne istediğini bilmiyor adamlar ne yapsın

Sara felan boş iş, tempolu 8 numara lazım bu adam bize uygun profil değil kerem demirbayın üst modeli işte Hala sol bek 8 no eksiklerimiz kol gibi duruyor

Okan hoca zahayı yiyecek artık kesin o . Zaha giderse bir kontenjan açılır acil on numara almaları lazım koşan basan on numara. Kanat bile bir şekilde halledilir ama o mevki çok önemli mertensin 45 dakika oynayabildiği oyunu 90 dakika oynayan adam lazım

6 numara 6 lazım
ne 10

fizikli adam yiyen bir 6 numara alınmalı
ve onu onatacak hocada gelmeli!

Torreiranın bile sahada ne yaptığını çözemiyoruz artık bu adam yüzünden!

Nbrsiniz sakinlesildi mi
IMG_3450.webp

Bu takımın ideal kadrosu

Muslera
Jalert Nelson Davinson Transfer
Torreira Transfer
Barış Gabriel Zaha
Batshuayi

bu olmalıdır şuanda icardi ziyech mertens Şuan için ön tarafı aşırı temposuzlaştırıtor icardi canımız ciğerimiz ama inanın bana bu ileri hat kurulsun sağlam bir 6 numara ve sol bek gelsin düzelir bu takım

2 senedir doğru düzgün antrenman yapmamış ve 7 milyon maaş alan adamı hiçbir yere yollayamayız. Yedek kulübesinde son 3 5 dk oyuna sokmak için kadroda tutacağız artık Zaha'yı.

Haftaya Barış, Kerem kanatlarda. Bekte Jalert ve Köhn defansta Sanchez ve Apo ortada Sara,Toreria ve Mertens takım iyi oynar ve herşey unutulur.

Okan hocanın elindeki hücum oyuncusu sayısını azaltmalıyız en az iki kanatla vedalaşıp yerlerine ortasaha 6-8 almalıyız.

Eray Gencerlere göre Erden Timur Rafa Silva ile anlaşmış hoca ve yönetim veto etmiş ET aldı diye!

Ziyech
Kerem bu ikisi yollanmalı zahada kadroya monte edilmeli mertensre yedekten girmeli

Zamanında tribünde dursun Özbek istifa diye bağırınca bizi dövmeye gelip kalabalık görünce geri vites yapan 3 tane müptezel cuma günü kimlere saldıracak acaba

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt