Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha, Ziyech olayı kötü oldu zaten verimi doğru düzgün alamıyorduk şimdi ne olacak merakla bekliyorum. Oğuz alınmalıydı bu arada sağ kanatta kafamız rahat olurdu Barış ve Oğuzla. Şimdi sadece Kerem ve Barış var kanat olarak.

kerem adlı bir okansever vardı forumda nerede kaybolmuş piyasadan laf ettirmiyordu hocasına buyursun temizlesin şimdi hocanın sıvadığı yerleri. Kaç defa dedik şu forumda eleştiriye müdahale etme hadsizliğine girişmeyin diye. Bağıra bağıra geldi bugünler.

hoca nin schalke deplasmanindaki formasyonuyna fevkalade isler cikarabilecek 1 ekibimiz var

okan gibi kafayi tek bir dizilise takmaz the emperor

1 kere 3 lü orta saha denemedi okan mesela

giresun a karsi da münih e de ayni olmaz

orta sahada dayak yemekten biktik

Artık bu saatten sonra futbolcularda yönetimde Okan burukta ayağını denk almalı takır takır sezona girmeliler bu maç sineye çekilir ama kendini bulmalı herkes gerekirse küslük kırgınlık varsa oturulup sağlam bir toplantı yapılmalı oyuncular yönetim hoca hepsi bir arada

Yalnız mertens de nerdeyse hiçbir derbide varlık gösteremedi 2 senedir

Ziyechte öyle

Zaha da öyle

Toreira da aynı şekil

Bi ikardi vardı iş yapan o da bunlara benzedi
Zaha sadece 1 derbide forma giydi (Trabzon).

Zaha'nın yüksek maaşına göre kabul edilebilir bir seviyede oynamadığına katılıyorum ancak ortada adalet yok. Antrenörümüz bir evlatçıdır.

Kesinlikle yanlış zaten ama şunu gördüm hocada bi dolmuşluk vardı.

Oğuz transferinde muhabirlerin hep bir ağızdan Dursun Özbek Okan hocaya sormuş hocada Zaha, Ziyech, Kerem, Barış, Yunus var Oğuz'a ne gerek var demiş diye haber çıkarmışlardı.

Açıkçası hoca bu konuda da memnun değil ki muhtemelen bu gece ne olacaksa olsun diyip açtı ağzını yumdu gözünü.
Kusura bakmasın da böyle bir hakkı yok kendisinin. 1 aydır taraftara kan kusturup kızılcık şerbeti içtirirken iyiydi.

Bu adamlar satılacak derse bir hoca satılır kardeşim. İstemiyorum oynatmayacağım deseydi ya oynatacak olan bulunursu ya oyuncular transfer dönemi planlamasında gönderilirdi.
Adamlar mutluyken bir anda havayı değiştirecek açıklamalar yaparsan gönderilmecek ilk adam kendin olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt