Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece giresun mu.

Tek nefeste 10 tane il sayılabilir. Teker teker saymaya gerek yok bu ülke insanının kodu bozuk
Senin kadar karamsar değilim. Her bölgenin, her ülkenin, her şehrin iyisi kötüsü vardır. Biraz bakış açısı tabi. İyilik kötülük ölçütünün ne olduğu da önemli.

Baskıdan erken seçime gitti yine aynı şey olacak bence yönetim okan buruğun biletini kesti hatay maçını bekliyorlar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan giderse istifa eder, kovulmaz. Ben zaten istifa edeceğini düşünüyorum çok sürmeden. Dursun Okan'ı kovarsa okları kendi üstüne çeker.

Sara gelmişken şu Arjantinli çocuğu da alsalar orta sahaya , belki bugünkü sonuçtan sonra orta sahayı üçlü yapalım deseler

Neyse en iyisi yatalım
onu yapmaları için doğru teşhis gerekli adam zaha yüzünden maçı kaybettiğini düşünüyor en fazla kanat adamı alır keremin arkasında yedek bırakmak için

Topu bize birakan ve gecis oyununu iyi oyun oynayan tüm takimlara karsi yenildik.

Maalesef hocanin buna karsi bir plani yok.

Ayrica her sezon baslangicini kotu yapiyoruz, bunun sonradan avantaji olmuyor da degil.

Calisan bir sistemi goturebildigimiz kadar goturduk ama su an takke dustu kel gorundu. Fb macinda da gormustuk bu caresizligi.

Calisan ama defolu bir sistem bozulmasin diye ittiren hocanin karar carklari bu mactan sonra komple patlamistir.

Bundan sonra gorecegiz buyuk hoca mi degil mi.

Olmasi gereken: Zaha ve Kerem’den cikilir, 2 tane super kanat alinir. Nelsson satilir, Sancheze sensin as stoper denilir. Emirhan Topcu alinir, AKB’ya da silkin denir. Emirhan İlkhan alinir. Florentino Luis alinir. İlkay alinir.

Torreira/Sara

BAY İlkay Transfer

İcardi

Ye donulur.

Olacak olan: Bu degisimlerini %90i yapilmaz. CLye kalirsak Okan Hoca devam eder. Kalamazsak ligde ilk yenilgide Terim gelir. O da tutmazsa, Dursun defedilir.

Sara gelmişken şu Arjantinli çocuğu da alsalar orta sahaya , belki bugünkü sonuçtan sonra orta sahayı üçlü yapalım deseler

Neyse en iyisi yatalım
İstiare uykusuna yatta bakalım sezon sonu şampiyonmuyuz. Ona göre hocayı ya gömelim ya övelim şimdiden. Sonra tersi çıkıyor rezil oluyoruz.

Okan giderse istifa eder, kovulmaz. Ben zaten istifa edeceğini düşünüyorum çok sürmeden. Dursun Okan'ı kovarsa okları kendi üstüne çeker.
Yine çorba bir sezon bizi bekliyor desene ya sen hatırlarmısın bilmiyorum ama bu kulubün deplasmana gidecek parası olmadı ama yinede bu kadar rezil yönetilmedi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt