Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu konuştuğumuz şeylere bak ya sezon açılışı. İstifalar, seçimler, oyuncu yemeler. 2 senedir şampiyon olduk bir anda toz olup uçtu.

Ah be hoca, 2 gün önce bu maçın lige etkisi yok dedin, dostluk maçına çıkacağız gibi konuştun. Maçta sıvadığın yetmedi üstüne gittin 3-0 bitmiş gitmiş maçta oyuna aldığın oyuncuya salladın. Mertens'den ayar yedin. Ziyech-Zaha olmaz diye gereksiz yorumda bulundun.

Yav 5-0 yenilmek ne kadar rezil bir durumsa, yaptığın açıklamalar da bir o kadar rezildi. Cuma gününü bekleyemiyorum yani acil çık düzelt şu durumu, bir açıklama yayınla.

bay buruk'un başakşehir'deki 2.yılı gibi olacak bu sene.
Covid sürecinden hemen çıkılmış hocanın istediği hiçbir transfer yapılmadan sezona girilmişti o sezon kamp yapmadan direk ligler başlamıştı hatırlamakta fayda var.

Ayrıca ailesel olarak sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu daha sonrasında uzun süre takım çalıştırmadı.

@Cafer Güney @Kolpa Kemal G. Veren

bu gecenin olacaksa tek hayrı hocanın bjkye yanlama işinin bitmesi ve bjkye karşı rövanş hırsıyla dolması olur

gerçekten beni aşırı rahatsız eden bir mevzu olduğu için söylüyorum sık sık

bugün kupa töreninde bjk dışında başka takım olsa ve 5 yemiş olsa takımı alkışlatır mıydı emin değilim

bu da böyle teknik dışında kişisel bir düşüncem işte

1) Defansi saglam, tecrübeli bir sol bek
2) Atletik ve tempolu bir 6 numara
3) Yedek bir sag bek

Bu 3 transfer olursa Okan Hoca'ya ragmen şampiyon olabiliriz.

Covid sürecinden hemen çıkılmış hocanın istediği hiçbir transfer yapılmadan sezona girilmişti o sezon kamp yapmadan direk ligler başlamıştı hatırlamakta fayda var.

Ayrıca ailesel olarak sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
evet çok fayda var. Okan hocaysan bahane çok.

Bizim bir kurtarıcıya ihtiyacımız yok. Sisteme ihtiyacımız var. Biz istiyoruz ki bir td getirelim, o her sorunumuzu çözsün ve başarıdan başarıya koşalım. Tipik Orta Doğu'lu kurtarıcı kafası. Böyle bir dünya yok artık.
böyle bir ülkede böyle istikrarsız bir kulüpte hangi sistemi kuracaksın, gerçekçi olmak lazım. onun için uzun süreli yönetimler veya sahipli kulüp olman gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt