Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu bilerek söylüyorum zaten. Sadece futbol değil her alanda böyle. Bu yüzden bu ülkeden hiçbir bok olmaz.
erden timur sistem kurmak istiyordu 2 senede indirdiler. her şey çöpe gitti, altyapı pilot takım falan. anca florentino perez gibi uzun süreli başkan bulursan belki o sistem oturtur. bizim camiada o da imkansız

Boşta beleş her adama gidersen limitsizliği aşmanın yolunu bu görürsen sonuçlarıda bugünkü gibi oluyor sisteme uygun almayıp kafana estiği gibi transfer yapıyorsan hocada yönetimde X,Y,Z kim olursa olsun hatalı oluyor.

22/23 - Kerem/Icardi şampiyon yapıyor.
23/24- Barış/Mertens şampiyon yapıyor.

Geçen sene şampiyon olunmasaydı kendimi dahil etmiyorum hiçbir zaman bir futbolcuya küfür etmedim eleştirdim belki sevmedim ama ne küfürler edeceklerdi.

Barış ve Kerem için bile neler yazılıp çizildi Kaan gelirken ne gerek var dendi Abdülkerim'e Anadolu topçusu dendi son 2 şampiyonlukta hepsininde payı büyük oldu.
24/25 Sara/jelert sampiyon yapiyor olur mu

Edin terzic
Favre
Leonardo jardim
Joe edwards
Mark van bommel
Galibiyet ortalamalari iyi oynattiklari klüplere göre.Dahada var.

jelert sakatmış 😂

olum bunların yaptığı herşey falso herşey

hiçbir işleri düzgün gitmez

çünki kocaman bir ahın üzerindeşer!
Yav sakat falan değil adam. Klasik yeni transfer oynatmama hastalığı. Bahanesini de sakatlığı var diye bulmuş.

Bunu bilerek söylüyorum zaten. Sadece futbol değil her alanda böyle. Bu yüzden bu ülkeden hiçbir bok olmaz.
Bu yüzden buradaki genç arkadaşlara bir sesleniste bulunmak isterim. Benden size tavsiye bu kadar cok üzülmeyin. Evet seviyoruz Galatasarayi ama hiç bir şey sağlığınızdan ailenizden önemli değil. Onlar parasını alır eder takım dağılır 12. Olursun gider sonra yine şampiyon olursun vs vs bu böyle gider bu ülkede hiç bir zaman sistem işlemez. Kaos hakim bu ülkeye.

33 yaşında ve çocukluğunda tek maç kaybettiğinde yorgan altında ağlayıp okula gitmek istemeyen ve bu kadar kendinden çok değer verilecek şeyin önce kendinin sonra ailen ve sevdiklerinin olmasi gerektiğini malesef geçen seneki Karagümrük deplasmanında heyecandan fenalaşan biri olarak geç kavramış biri olarak sizlere söylüyorum. Yapmayın bir sinirlenmeyin üzülmeyin bu kadar bir pıhtı atmasına hayatınız değişir yazık günah sevdiklerinizi düşünün

kazımcanın futbolculuğunu tartışıyordum
sizlerle

bu köhn en azındsn bir anadolu kulubunde solaçık oynayabilir
Bizde de oynar okanbalın istediği oyunu oynayacak kanat barış, köhn ikilisidir. Az buçuk defans bilgisiyle de geriye yardım edebilir en azından.
Zaha, ziyech bunlar özgür bırakılırsa sonuç aldığın adamlar ve sürekli kısıtlama ile karşılaştığımız bunlar oluyor.

Okanın istediği 70-80 iq aralığında ne dediğini yapan git gel dersen git gel yapacak, özellikleri kısıtlı olsa da fiziksel olarak sorun yaşamayacak aynı şeyleri sürekli deneyecek adamlar. Elimizde bunun gibileri de var zaten.
Biraz zeki adama karşı tutumu değişiyor herifin.

Hoca nobetti acilir yakinda, ya kendisi birakir yada baski yüzünden yonetim kovar kendisini, sezonun sonunu imkani yok goremez okan buruk. CL katilamassak zaten o gün yolcu olur

kazımcanın futbolculuğunu tartışıyordum
sizlerle

bu köhn en azındsn bir anadolu kulubunde solaçık oynayabilir
kazimcan ümidini kaybetmesin çalışmaya devam etsin İbrahim Üzülmez askerden geldikten sonra İzmitin köyünde hayvan otlatırken profosyonel olmuştu

Adamların en yetersiz gördükleri Svensson bile bizim beklerden daha fazla iş yaptı hoca sorgulanmalı orta alanı boşaltmamalı o açıklamamaları yapmamalı

Ama gerçeklerlede yüzleşmek lazım bu takım tarihin en kötü bek rotasyonlarından birine sahip bundan daha kötüsü olamaz buna yakın olanlarda bile yine bir taraf iyi işliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt