Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hemen hoca filan gitmez ama hocanın galatasaray kariyerinin en büyük sınaması başladı

erden timur sistem kurmak istiyordu 2 senede indirdiler. her şey çöpe gitti, altyapı pilot takım falan. anca florentino perez gibi uzun süreli başkan bulursan belki o sistem oturtur. bizim camiada o da imkansız

Bu coğrafyanın 1000 yıllık tarihinde herhangi bir konuda sürekli bir sistem kurmaya sadece 1 kişi yaklaşabilmiş, onun da devamını getirebilmeye ömrü yetmemiş. O yüzden bu bizim kültürümüz deyip, eğrisini doğrusuna denk getirip yakaladığımız nadir başarılarla yetinmeye devam etmekten başka şansımız yok ne yazık ki.

Bek rotasyonu epey düşündürücü, Dubois ve Köhn sezona etkisiz başladı Jelert'te sakatlık durumu oldu.

Son düzenleme:
Sultan hashim ahmad al tai'nin Saddam Hüseyin'i sattığı gibi zaha'yı sattın hoca

bu saatten sonra okan hoca ve zaha aynı anda kalmaz. umuyorum zaha takım bulur yapacak bir şey yok

Mukiele alınsa da iyi olur biraz öyle sert bir bek lazım yoksa Jelert oynamadığında sürekli Kaan bekte oynayacak

Kadro eksik de olsa Hoca ciddi yara oldu, işler kötü giderse şl elemesi, lige kötü başlangıç, derbi mağlubiyeti, zaman kazanmak için yönetim hemen göndermez ama Okan Hoca istifa eder böyle bir durumda, takım Hoca arasında aşılamayacak bir sorun olmaz umarım

Bu coğrafyanın 1000 yıllık tarihinde herhangi bir konuda sürekli bir sistem kurmaya sadece 1 kişi yaklaşabilmiş, onun da devamını getirebilmeye ömrü yetmemiş. O yüzden bu bizim kültürümüz deyip eğrisini doğrusuna denk getirip yakaladığımız nadir başarılarla yetinmeye devam etmekten başka şansımız yok ne yazık ki.
öyle malesef. gs nin başarısının sırrı başarısızlıkta sert eleştiri kültürüyle hemen yıkıp yenisini inşa etmek. en azından biat az bizim kulüpte

Bu yüzden buradaki genç arkadaşlara bir sesleniste bulunmak isterim. Benden size tavsiye bu kadar cok üzülmeyin. Evet seviyoruz Galatasarayi ama hiç bir şey sağlığınızdan ailenizden önemli değil. Onlar parasını alır eder takım dağılır 12. Olursun gider sonra yine şampiyon olursun vs vs bu böyle gider bu ülkede hiç bir zaman sistem işlemez. Kaos hakim bu ülkeye.

33 yaşında ve çocukluğunda tek maç kaybettiğinde yorgan altında ağlayıp okula gitmek istemeyen ve bu kadar kendinden çok değer verilecek şeyin önce kendinin sonra ailen ve sevdiklerinin olmasi gerektiğini malesef geçen seneki Karagümrük deplasmanında heyecandan fenalaşan biri olarak geç kavramış biri olarak sizlere söylüyorum. Yapmayın bir sinirlenmeyin üzülmeyin bu kadar bir pıhtı atmasına hayatınız değişir yazık günah sevdiklerinizi düşünün
Bende katkıda bulunayım. Böyle gecelerde kim önüme gelirse random sallarım, rahatlamanın 1. adımı bu.
3milyon alan adam hocaymış taklidi yapacak ben hem para vereceğim hem dert sahibi olacağım. Maçlara bile para vermiyorum forma bile almam, geçen sene gaza gelip 1-2 parça ürün aldım o kadar o da erden timurun bu kadar emeğine.
Küfür etmeden random sallayıp içinizdeki öfkeyi atın atamıyorsanız futbola da ara verin yıl yıl 1-2 ay maç izlemediğim bile oluyordu, bir sezon 5 maç falan izledim çünkü dert sahibi yapıyordu bu beni.

———Icardi———
-Zaha-Sara-Baris-
-Torreira-Fernandez-
Locko-Davin-Nels-Jelert
———Muslera———

Boey gidip Aurier aldıran kendisi değil yönetimdi buna rağmen çözüm üretip şampiyon yapanda Okan hocaydı.

Umutcuğum iyi kadro > tsl
ismail malı bile iyi kadroyla 99 puan topladı

aurieri kendisinin aldırmadığını nereden bileceğiz?!

Erden Timur kışın transferlere karışmadı dursun para harcamayacağız diyince araları bozuldu!

Köhnü Fatihe aldırdılar
Aurieride Gardi getirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt