Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla dünden sonra ben o kadar olduğunu düşünmüyorum. Hatta bir tık ileri gideyim Sara'yı aldıktan sonra 10 numara bakılacak haberleri de vardı. Şaşırmam yani. Bir de orta sahayı boşaltıp kanat alan ben değilim sonuçta.
Sizler donanımlı siniz oyuncu değil hoca degil hemen gitsin çekmek dehlemek süper bilgili insanlarsınız düşünmemenize şaşırmadım

Eee, hani dünkü rezaleti unutturacak bir transfer iddiası atılmadı mı ortaya?

Okan hocanın maçlarda geç reaksiyon verdiğini hepimiz biliyoruz bunu şimdi yokmu sayalım
oda kendini geliştirsin bizde alkışlıyalım

amrabat, guido, frendrup gibi savunması ve fizik gücü yüksek orta saha

Sol bek

Yasin özcan

10 numara

Kanat

Ben taraftardaki yumurta ağza gelince tepki olayını anlamıyorum. Mesela Abdülkerim'in üst seviyeler için yetersiz olduğunu CL maçlarında da, Euro 2024'de de gördük. Ama dünkü mağlubiyet sonrası adamı eleştiriyorsunuz. Adamın kağnı gibi olduğu barizken neden mağlubiyet sonrası farkına varıyorsunuz. Abi adamın durumu bu, suç onda değil ki, onu 11 oyuncusu olarak düşünende ya da planlamayı buna göre yapanlarda. Bu sadece bir örnek. Bu zihniyet futbolcuyu da yıpratıyor, önce bu zihniyet değişmeli.

Sampiyonlar liginde rezil oynadık Bayern karşı en az pozisyona giren takımız kim mi söylüyor buradaki ordinasyus arkadaslar atiş serbest nasılsa

Acilen sistem değişikliği. Başlarim presine şeyine zaten bu press falan değil. Deli dana gibi koşarak basmak press falan değildir. Alanları kapatalım geçelim set oyununa. Bloklar arası 50m boşluk var ben hayatımda dünkü gibi bir maç görmedim. Ziyech e top geliyor 4-5 kisi ceza sahasında, en yakın adam ceza sahası yayı önünde. Sağ bek kamerada bile gözükmüyordu ziyech topu aldığında. Şimdi bu adam napsin mal mi habire çalım deniyor
İlk sene oynadığımız oyuna gelsek ziyech rashica kadar defans yapar, demirbay yada oliviera bie sırıtmadan oynar, hatta zaha bu takımın yıldızı olur.
Ama yok abi yok palaşarak çıkacağız aynı anda orta sahada press yapacağız, defans 10. saniyede orta sahada olacak. Sol bek sol açık oynuyor, sağ bek ileri bindiremiyor.
Abi böyle taktik mi olur. Bahsettiğim oyunda köhn bile sırıtmaz.

Kimse demiyor mu maç içinde 5e 2 10 kere yakalanır mı bir takım yakalanıyorsa ve 3 transfer dönemi geçtiyse bu bokumun çaresi olacak orta saha transferlerini niye yaptırmadın

Ben taraftardaki yumurta ağza gelince tepki olayını anlamıyorum. Mesela Abdülkerim'in üst seviyeler için yetersiz olduğunu CL maçlarında da, Euro 2024'de de gördük. Ama dünkü mağlubiyet sonrası adamı eleştiriyorsunuz. Adamın kağnı gibi olduğu barizken neden mağlubiyet sonrası farkına varıyorsunuz. Abi adamın durumu bu, suç onda değil ki, onu 11 oyuncusu olarak düşünende ya da planlamayı buna göre yapanlarda. Bu sadece bir örnek. Bu zihniyet futbolcuyu da yıpratıyor, önce bu zihniyet değişmeli.
Bu sene apo ile yola cikilmaz dedik zaten de kim dinliyor bizi

Apo milli takimda daha kiloluydu. Şimdi kilo vermiş ama hala yavaş. Sakatlıktan sonraki ağırlığıni atlatamadi

Sampiyonlar liginde rezil oynadık Bayern karşı en az pozisyona giren takımız kim mi söylüyor buradaki ordinasyus arkadaslar atiş serbest nasılsa
Ya birader bi dur allahini seversen Besiktastan 5 yemisik halen Bayern Mayern diyorsun

İlk sene oynadığımız oyuna gelsek ziyech rashica kadar defans yapar, demirbay yada oliviera bie sırıtmadan oynar, hatta zaha bu takımın yıldızı olur.
Ama yok abi yok palaşarak çıkacağız aynı anda orta sahada press yapacağız, defans 10. saniyede orta sahada olacak. Sol bek sol açık oynuyor, sağ bek ileri bindiremiyor.
Abi böyle taktik mi olur. Bahsettiğim oyunda köhn bile sırıtmaz.

Kimse demiyor mu maç içinde 5e 2 10 kere yakalanır mı bir takım yakalanıyorsa ve 3 transfer dönemi geçtiyse bu bokumun çaresi olacak orta saha transferlerini niye yaptırmadın
5e2 10 kere yakalaninca prime kante gelse bu sefer 5e3 yakalancan değişen bişey olmicak

Akşam bjk 5 atacak oyun oynamadı ancak maalesef biz 10 yiyecek oyun oynadık. Hele son 10 dakika fecaate bağlandı iş. Vurdukları da içeri girince rezil olduğumuzla kaldık.

Umarım okkalı bir şamar olarak algılanır tüm ekibin kendilerine gelmeleri için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt