Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maç sonucundan sonra yönetim Şampiyonlar Ligi playoff maçlarının bile tehlikede olduğunu düşünüp transfer yapmaz.

ancak play-off maçlarını kazanıp Şampiyonlar Ligi'ne girersek belki ekstra bir orta saha oyuncusu daha gelebilir Şu an için transfer yapılacağını zannetmiyorum.

Sampiyonlar liginde rezil oynadık Bayern karşı en az pozisyona giren takımız kim mi söylüyor buradaki ordinasyus arkadaslar atiş serbest nasılsa
1 senedir şu Bayern fanteziniz bitmedi gitti arkadaş. Eee sonuç ne oldu sen ondan bahset ? Kim sallar Bayern’e karşı 100 tane pozisyona girmeni

2 Bayern maçı toplam 0 puan.

Abdülü iyi fiyata satip yedege ucuz bir Emirhan cekseydik keske. Nelsson veya Sanchez giderse orayada sol ayakli birini alirdik ve savunma hazir olurdu.

Şu kibir yüzünden fener maçında rezillikler yaşadık akıllanmadik.Hala devam ediyoruz taraftarı hocası oyuncuları ile. Taraftarı derin gs pelerini giyer, hocası maçtan önce maçı konuşmak yerine transfer konuşur, oyuncusu sahaya hali sahaya çıkar gibi çıkar. Sonrası rezalet. Şu kibirden kurtulamadıkça daha çok rezillikler görürüz.

1 senedir şu Bayern fanteziniz bitmedi gitti arkadaş. Eee sonuç ne oldu sen ondan bahset ?

2 Bayern maçı toplam 0 puan.
Her mac kötüydü hocam sizler süpersiniz sizler ordinaryussunuz . Okan hoca değil barış oyuncu değil çekmek dehlemek dün yenildi mi aslında her mac kötüydü diye hemen atış serbest modunda takılmak. Bayern e ezik oynadı diyorsunuz cevabı alınca sonuç ne oldu diyorsunuz asıl fantazi sizler ve sizin gibilerde herkesi harcamayı karizmatiklık zanneden mantıkta

Akşam bjk 5 atacak oyun oynamadı ancak maalesef biz 10 yiyecek oyun oynadık. Hele son 10 dakika fecaate bağlandı iş. Vurdukları da içeri girince rezil olduğumuzla kaldık.

Umarım okkalı bir şamar olarak algılanır tüm ekibin kendilerine gelmeleri için.
Gs tarininde bu kadar kötü bir maç hatırlamıyorum. Bak yemin ederim maç aninda da dedim. Aileleri teröristlerin elinde olsa santajla Maçı kaybedeceksiniz deseler işte bu kadar malca oynarlardi. Resmen komedi sporu gibiydi. Avrupadan bir scout maça gelmisse vay haline adamin. Bu ne lan demistir nu takım mi 102 puan topladi? Bu 102 topladiysa bu lig uganda ligi gibi diye not alırdı

Sol ayaklı bir defans oyuncusu almalıyız ve bu isim tecrübeli bir isim olmalı Sara alındığına göre net bir 8 daha almalıyız Sara daha çok 10 numara çünkü

Okan da olsa başka hoca da gelse sol bek mevkinin içi boş acil transfer gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt