Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gün geçtikçe 2 sezonluk süreçte takımın hem hocayı hem de yönetimi taşıdığını düşünmeye başladım. Morali maximumda bir kadro (ET sayesinde) o ortamı havayı kaybedince sıkıntı olacak her falso sonuçta.

mantıksız çok şey oluyor artık göze batan.

kötü sonuç oluyor- aklı başında konuşan insan olmuyor ortada. Biz müthiş taraftar rahat olsun larla olmayacak bu iş.

muazzam 2 sene üzerine kendi kendini mahfeden takım izleyeceğiz endişem var büyük şekilde.

11 milyon euroya Jelert aldılar diye kadraja girmeye çalışan Maaruf vs dün nerdeydi

Ahkam kesen Hatipoğlu? Şarapçı Cenker?

Takımın uyumu da kaybolmuş öyle içerdeki sıcak ortam da bariz gitmiş, Mertens 2 senedir yaptığı en sert konuşmayı yaptı ilk maçtan.

Bir şeylerin bok gibi gittiği o kadar belliki.

Neyse en azindan bu sekilde oynamaya devam edersek hakemler belki rahat birakir

Bu twiti yeni görüyorum. Lütfen şu Ali naci denen köpek artık yasaklansa mı?

Ulan bu japon askeri kendini ombusman falan mı sanıyor taraftar lideri olarak mı görüyor ya da bu salağı takip edenleri kendisinin koyunu mu sanıyor? Arsız yüzsüzler bunların alayını toplayıp kaynar kazanda kaynatmak lazım.

Yalnız 3-5 kuruş için rafa silva almadınız
Zamanında gedson almadınız

Şimdi dün açıp baktığımda sahanın en hareketli en iyi iki oyuncusu bunlardı.

Yazık gerçekten, gedson torreira, önlerinde mertens / rafa değişmeli olarak izleyebilirdik.

Tempo sorunu da asla yaşamazdık

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rafa Silva maçın adamı olmuş. Bjk iyi para gömdü ama adam kaliteli skoru etkileyen bir oyuncu, bizde olsun isterdim Merteens yerine.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu takımın çimentosu Erden Timurdu dursun hatip cenk okan falan hepsi hikaye boş adamlar

bu sene herhalde kamisi yiyecegiz her anlamda takimda kaoslar kavgalar tartismalar yonetim desen zaten beceriksiz vasifsiz , Allah sonumuz hayir etsin

Valla hoca benim için tam anlamıyla bir hayal kırıklığı oldu, büyük maçlarda hiç dokunuş ve taktik göremiyorum hep birşeyler eksik, iyi hazırlasa bile maç devam ederken sıkıntılı durumda ne zaman ne yapacağını bilmiyor bu adam

bunu çok söyledik - yazdık . Başarıyı getiren adam "bizden güçlü çıkacak" diye egale edilip ezilip, onsuz her şey kendiliğinden olacak sananların yönettiği bir kulübüz.

not: Transferin meblağsı biraz eyvta - kim olduğu nerden geldiği önemli değil iyi olduğu sürece (keremde barışta 2 inci ligden çıkma adamlar - tutar mı tutar) . 30 M taraftarın ebinden 3k forma parası kovalayan bakış açısı var. Taraftarda yeter dediğinde zaten GKurulda yönetime desteği çekecek - inecek yönetim.... hoooop başa döneceğiz.

aslında Futbol kısmı tamamen diğer her şey kopmuş şekilde olsak - yani futbol geliri futbolda kalsa , başka branşa ona buna uğraşmasa ihya olacağızda. bu düzende artniyetlilier her zaman başarılı üreçte kene gibi yapışıyor.

yazık günah.

takıma hiçbir şey olmaz.

garip garip senaryolar yazıp durmayın, kötü başladık hepsi bu. 5-0 mağlubiyetten sonra herkesin ayarının bozulması da doğal bi durum. kimse normal konuşmaz böyle bi sonuçtan sonra

2 sezon şampiyon olmuş bozulmamış bi kadro var. üzerine takviyelerimiz de var, onlar da katkı vermeye başlayınca yolumuza bakarız.

Bu tür kaoslarda değişiklik her zaman iyi gelir ve bunun için hala geç değil yollayın cenk ergünü bir daha klübün önünden geçerse kanasla indirin Erden Timuru geri getirin takımın kimyasını oyuncuların özel hayatını kırmızı çizgilerini OKAN EFENDİDEN DAHİ! iyi bilen birisini nasıl yollarsın

Moderatör tarafında düzenlendi:
takıma hiçbir şey olmaz.

garip garip senaryolar yazıp durmayın, kötü başladık hepsi bu. 5-0 mağlubiyetten sonra herkesin ayarının bozulması da doğal bi durum. kimse normal konuşmaz böyle bi sonuçtan sonra

2 sezon şampiyon olmuş bozulmamış bi kadro var. üzerine takviyelerimiz de var, onlar da katkı vermeye başlayınca yolumuza bakarız.
Oyuncular arasında sorun var Zahanın Okan ile olan meselesinde ben dünkü olaydan sonra ZAHAyı haklı buluyorum. İlk 11 tercihi yanlış sadece 2 mevki transferi diyor ama en az 4 mevkiye transfer gerektiği taaaa geçen seneki fener maçından belliydi. Okan yönetimi az daha savunsun ana avrat söver taraftar

Erden Timuru geri getirip Tuchel boştaysa alıp getirin vallahi en azından oyun oynarız aptal gibi yeni gelinin gerdekte ilk defa s.k görmesi gibi top ayakta panik yapmadan top oynarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt