Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.500
- 11.960
- 773
bu hoca gidene kadar transfer falan yapmayın yazık olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu twiti yeni görüyorum. Lütfen şu Ali naci denen köpek artık yasaklansa mı?
Rafa Silva maçın adamı olmuş. Bjk iyi para gömdü ama adam kaliteli skoru etkileyen bir oyuncu, bizde olsun isterdim Merteens yerine.Yalnız 3-5 kuruş için rafa silva almadınız
Zamanında gedson almadınız
Şimdi dün açıp baktığımda sahanın en hareketli en iyi iki oyuncusu bunlardı.
Yazık gerçekten, gedson torreira, önlerinde mertens / rafa değişmeli olarak izleyebilirdik.
Tempo sorunu da asla yaşamazdık
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncular arasında sorun var Zahanın Okan ile olan meselesinde ben dünkü olaydan sonra ZAHAyı haklı buluyorum. İlk 11 tercihi yanlış sadece 2 mevki transferi diyor ama en az 4 mevkiye transfer gerektiği taaaa geçen seneki fener maçından belliydi. Okan yönetimi az daha savunsun ana avrat söver taraftartakıma hiçbir şey olmaz.
garip garip senaryolar yazıp durmayın, kötü başladık hepsi bu. 5-0 mağlubiyetten sonra herkesin ayarının bozulması da doğal bi durum. kimse normal konuşmaz böyle bi sonuçtan sonra
2 sezon şampiyon olmuş bozulmamış bi kadro var. üzerine takviyelerimiz de var, onlar da katkı vermeye başlayınca yolumuza bakarız.
5 yedik cok mutlusun enteresan
Tuchel, İcardi, Ziyechle falan iyi anlaşırErden Timuru geri getirip Tuchel boştaysa alıp getirin vallahi en azından oyun oynarız aptal gibi yeni gelinin gerdekte ilk defa s.k görmesi gibi top ayakta panik yapmadan top oynarız