Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Gerek yok ya 6. hafta oynatir hocaSara bu hafta oynamalı. beklemeye gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerek yok ya 6. hafta oynatir hocaSara bu hafta oynamalı. beklemeye gerek yok
ben bir şey satmıyorum, yazı yazıyorum sadece ya. yukarıda kronolojik olarak da ıspatladım işte. bu takımın en büyük sorununun dursun olduğunu.ya vekicipim en büyük dursun düşmanına antiduesunculukmu satıyorsun!?
şuan için takımın en büyük sorunu bu hocadır benim gözümde
Hoca aldı birçok şey denedi ya da farklı oyuncularla oynadı yeri geldi Berkan sol bek yaptı yeri geldi stoper yaptı Kaan'ı sağ bek, sol bek, orta saha Barış'ı sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat her yerde kullandı. Açıkçası yapabileceğinin en maksimumunu yaptı.102 puanı hoca mi aldı yoksa futbolcular mi ? Hoca en önemli maçlarda hep sıvadı. Kophenag sparta prag fb maçı aklıma ilk gelenler
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"ufak ağrıları" çıkar 2 idmana riske edilmez.Sara bu hafta oynamalı. beklemeye gerek yok
Sakatlık riski nedeniyle oynamayacak.Sara bu hafta oynamalı. beklemeye gerek yok
Kaan torreira yanında - berkean hiç top yapamadığı ortasaha yerinesağ bekte koştursa dünkü maç aynı olmazdı.Hoca aldı birçok şey denedi ya da farklı oyuncularla oynadı yeri geldi Berkan sol bek yaptı yeri geldi stoper yaptı Kaan'ı sağ bek, sol bek, orta saha Barış'ı sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat her yerde kullandı.
Şu da var o kadar yıldız isim sayarız ama Mertens ya da Barış geçen sene %100 yerine biri %90 performans verse yine şampiyon olamazdık.
Hocan futbolculara başkana herkese kadar sorgulanması gereken o kadar çok şey var ki şu 1 hafta muhtemelen öyle geçer.
Dün Berkan konusunda katılan olur ya da olmaz bilmiyorum ama açık ara sahanın en iyisiydi Torreira'dan bile kat ve kat iyiydi oyundan çıkmasıda hocanın hatasıdır.Kaan torreira yanında - berkean hiç top yapamadığı ortasaha yerinesağ bekte koştursa dünkü maç aynı olmazdı.
ki boey gidene kadar kaan sağ bek değil torreria yanında oynadı hep.
Şimdi gider Fatih hoca'yı getirir kolaya kaçar bütün sorumluluğu üstünden atar. 2 transfer ile yaptığı bütün rezillikleri unutan Ergen tayfa var. Dursun her zaman ki dursunköy muhtarı olur mu hiç, adam gs'ın başkanı. tüm bereketi sildi attı 2 ay içinde. camianın kalbi gibi adamı mobbing ile sindirdi. her ağzını açtığında bir yalan söyledi. dediği hiçbir şeyi yapmadı. hepsi görüntülü, ispatlı, kendi sözleri. hepimizle alay ediyor.
göyle bir başkanı olan bir kulüp başarılı olabilir mi?
top yapamayan adam ortasahda olmamalıDün Berkan konusunda katılan olur ya da olmaz bilmiyorum ama açık ara sahanın en iyisiydi Torreira'dan bile kat ve kat iyiydi oyundan çıkmasıda hocanın hatasıdır.
İki yıldır mahcup oldun, demek ki bu yıl şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Sene sonu yine dersin ben demiştim diye.Biz bunları şampiyon olurkende yazdık!!!!!

Keşke bavullarını toplayıp defolup gitseler. Florya peşkeşini bekliyorlar amaAkşam kepazeliğin üstüne gelen orta saha oyuncusunu bile duyuramıyorlar.
10 numara diye bir şey kalmadı işte. Martens ve ziyech gibi fizik gücü yetersiz iki adamın arkasına kante'yi bile koysan hiç bir şey olmaz.Tamam da bir forvet var zaten kanatların kanat forvet(Zaha,Ziyech) 10 numaran Mertens bir de 8 numaran ofansif olunca 5 hücumu ve hiçbiri geriye yardım etmiyor koca orta saha Toreira kalıyor haksız mıyım?bu çok lüks dostum
İki yıldır mahcup oldun, demek ki bu yıl şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Sene sonu yine dersin ben demiştim diye.![]()
Sence imkanı var mı? Bize gelen en az 2 3 hafta bekleyecek adet böyle. Millet uçaktan indirip 2 gün sonra maça sokar bizde öyle biseyin olma ihtimali yokSara bu hafta oynamalı. beklemeye gerek yok