Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya vekicipim en büyük dursun düşmanına antiduesunculukmu satıyorsun!?

şuan için takımın en büyük sorunu bu hocadır benim gözümde
ben bir şey satmıyorum, yazı yazıyorum sadece ya. yukarıda kronolojik olarak da ıspatladım işte. bu takımın en büyük sorununun dursun olduğunu.

okan hocayı gönderelim. ok.
dünyadaki en büyük hocayı, lideri getirelim.
biraz yoluna taş koysun, dursun onun da başını yer aynı erden timur gibi.

böyle olunca da yine başa dönüyorsun işte.

şimdi böyle bir matematikte nasıl en büyük sorun dursun olmuyor?

102 puanı hoca mi aldı yoksa futbolcular mi ? Hoca en önemli maçlarda hep sıvadı. Kophenag sparta prag fb maçı aklıma ilk gelenler

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoca aldı birçok şey denedi ya da farklı oyuncularla oynadı yeri geldi Berkan sol bek yaptı yeri geldi stoper yaptı Kaan'ı sağ bek, sol bek, orta saha Barış'ı sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat her yerde kullandı. Açıkçası yapabileceğinin en maksimumunu yaptı.

Şu da var o kadar yıldız isim sayarız ama Mertens ya da Barış geçen sene %100 yerine biri %90 performans verse yine şampiyon olamazdık.

Hocadan futbolculara başkana herkese kadar sorgulanması gerekiyor şu 1 hafta muhtemelen öyle geçer.

İlk maçtan kadroda Sara olmalı, Jelert olmalı artık. Takım kağnı hızına indi top taşıyan Kerem dışında yok o da sürekli kaybedip geçiş yediriyor.

Barış’tan 1-2 ay performans beklemiyorum çok ağır sezondan çıktı ve canını dişine takıp Avrupa Şamp süreci geçirdi.

Mertens ve Muslera bu sene zaten ana planda olmaması gereken yaştaydı ama neşter vuramadık. Onları yedek bırakacak isimler de alınmadı.

Sol bekimiz de belli ki defoları faydasından fazla olan biri bu artık belli oldu.

Gidip oraya o zaman en iyisini alacaksın teklif de varsa.

Ama büyün bunlar olsa bile transferin çözemeyeceği şey takımdaşlık duygusu. O kayboldu mu Messi gelsin yine 2. Olursun en fazla.

Bu sene o açıdan çok ciddi sıkıntılı görünüyor. Derhal Erden’in ayağına kapanmalı Dursun. İkna edemezse de istifa etmeli.

Çünkü yönetemeyecek, yapamıyordu yine yapamıyor

Hoca aldı birçok şey denedi ya da farklı oyuncularla oynadı yeri geldi Berkan sol bek yaptı yeri geldi stoper yaptı Kaan'ı sağ bek, sol bek, orta saha Barış'ı sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat her yerde kullandı.

Şu da var o kadar yıldız isim sayarız ama Mertens ya da Barış geçen sene %100 yerine biri %90 performans verse yine şampiyon olamazdık.

Hocan futbolculara başkana herkese kadar sorgulanması gereken o kadar çok şey var ki şu 1 hafta muhtemelen öyle geçer.
Kaan torreira yanında - berkean hiç top yapamadığı ortasaha yerinesağ bekte koştursa dünkü maç aynı olmazdı.

ki boey gidene kadar kaan sağ bek değil torreria yanında oynadı hep.

Kaan torreira yanında - berkean hiç top yapamadığı ortasaha yerinesağ bekte koştursa dünkü maç aynı olmazdı.

ki boey gidene kadar kaan sağ bek değil torreria yanında oynadı hep.
Dün Berkan konusunda katılan olur ya da olmaz bilmiyorum ama açık ara sahanın en iyisiydi Torreira'dan bile kat ve kat iyiydi oyundan çıkmasıda hocanın hatasıdır.

Şu an orta sahadan daha büyük sorun belki de kanatlar. Belli ki Zaha’dan olmayacak bize, kerem geçen senenin yarısından beri her maç daha da kötüye gidiyor, ziyech efendi canı isterse oynuyor canı istemezse oynamıyor takımda tutulmamalı bence sınır varken, barış bir çıkış yakaladı ama ben bizim oyunculara güvenemiyorum bir sene çıkış yapıp diğer sene sönebiliyorlar. Çok acil temizlik yapılıp aksiyon alınmalı zaman kalmadı

köy muhtarı olur mu hiç, adam gs'ın başkanı. tüm bereketi sildi attı 2 ay içinde. camianın kalbi gibi adamı mobbing ile sindirdi. her ağzını açtığında bir yalan söyledi. dediği hiçbir şeyi yapmadı. hepsi görüntülü, ispatlı, kendi sözleri. hepimizle alay ediyor.

göyle bir başkanı olan bir kulüp başarılı olabilir mi?
Şimdi gider Fatih hoca'yı getirir kolaya kaçar bütün sorumluluğu üstünden atar. 2 transfer ile yaptığı bütün rezillikleri unutan Ergen tayfa var. Dursun her zaman ki dursun

Bizim alt yapı tamamen torpil olayına dönmüş durumda, çok net. Alt yapimiz ülkenin ek verimsiz alt yapısı. Besiktasta dün oyuna giren mustafa hekimoglu 17 yasinda, ben topcuyum diyor çocuk. Alt yapı kapatılsa umrumda olmaz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçta etkili olduğumuz dakikalara bakın hepsinin başında Berkan vardı 3 kez Ziyech'e kusursuz ters toplar attı yine aynı şekilde birkaç kez dripling atıp top taşıyıp tehlikeli atağa dönüştürdü.

Bizim takıma net olarak dripling özellikli oyuncularda lazım rakip bastığı an hareketsiz kalıyoruz ve kilitleniyoruz riske girdikçede bu sefer top kaybedip kontra üstüne kontra veriyoruz.

Dün Berkan konusunda katılan olur ya da olmaz bilmiyorum ama açık ara sahanın en iyisiydi Torreira'dan bile kat ve kat iyiydi oyundan çıkmasıda hocanın hatasıdır.
top yapamayan adam ortasahda olmamalı

koşmasına etmesine asla lafım yok çabasına - orda oynuyorsan hücum anlamında baya sorumluluk alıyorsun demektir (hocayı eleştiriyorum yani berkanı değil)

torreira diyelim yorgun / sakat - bak orda sal berkanı .. ama 8 yokuğundaki yerde yok yere adamın repertuvarında olmayan şeyleri zroluyorsun(kendini gösterip top alıp dağıtma falan yok berkanda)

ki dediğim gibi 15 dk haricinde izlemedim dün maçı ben - genel hazırlık kampı süresindeki saha içine göre yourmluyorum.

Tamam da bir forvet var zaten kanatların kanat forvet(Zaha,Ziyech) 10 numaran Mertens bir de 8 numaran ofansif olunca 5 hücumu ve hiçbiri geriye yardım etmiyor koca orta saha Toreira kalıyor haksız mıyım?bu çok lüks dostum
10 numara diye bir şey kalmadı işte. Martens ve ziyech gibi fizik gücü yetersiz iki adamın arkasına kante'yi bile koysan hiç bir şey olmaz.

Boey bu takımın %50’siymiş. Ziyech, Zaha gibi kımıl zararlılarına vereceğimize keşke Boey’e 5 milyon maaş verseydikte takımda tutsaydık. Sokayım 30 milyonuna para çarçur oldu zaten. Hoş kendi durmak istemezdi gerçi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt