Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insta kapalı olmasaydı Zaha şimdi ne tripler atardı yav. Saniyede 50 trip rekoru beklerdim kendisinden
zaten futbol klubü değil trip çekme derneği olucaz heralde icardi trip atar kerem trip atar ziyech trip atar zaha trip atar paşalar bedava falan mı oynuyor bu klupte ya da hilali ahmere mi çalışıyolarda sürekli naz niyaz çekiyoruz biz acaba

herife ana avrat sövdü fenerliler gitmiyor diye eyt emeklisine 2 maçta 4 tane attı adam
ya da tadicin fredin falan hiç trip attığını görmedik

top yapamayan adam ortasahda olmamalı

koşmasına etmesine asla lafım yok çabasına - orda oynuyorsan hücum anlamında baya sorumluluk alıyorsun demektir (hocayı eleştiriyorum yani berkanı değil)

torreira diyelim yorgun / sakat - bak orda sal berkanı .. ama 8 yokuğundaki yerde yok yere adamın repertuvarında olmayan şeyleri zroluyorsun(kendini gösterip top alıp dağıtma falan yok berkanda)

ki dediğim gibi 15 dk haricinde izlemedim dün maçı ben - genel hazırlık kampı süresindeki saha içine göre yourmluyorum.
Dünkü maçın pek bir açıklaması yok hocadan futbolculara hiçbir şey yapmadık artık önümüze bakmak lazım.

anadolu takımlarını yenen futbolcularımızı kutlarım herzaman ki gibi

sma bu sene o da olmayacak gibi

bu adam için kimse savaşmaz artık!
Ne yapalım lige Avrupa'dan takım mı çağıralım. Şampiyonluk rakiplerimiz kimle oynuyor City, Madrid falan mı? Ayrıca adam 2 yılda kaç derbiye çıkıp kaçını kazanmış bakmanı öneririm.

zaten futbol klubü değil trip çekme derneği olucaz heralde icardi trip atar kerem trip atar ziyech trip atar zaha trip atar paşalar bedava falan mı oynuyor bu klupte ya da hilali ahmere mi çalışıyolarda sürekli naz niyaz çekiyoruz biz acaba

herife ana avrat sövdü fenerliler gitmiyor diye eyt emeklisine 2 maçta 4 tane attı adam
Kerem , yunus yedeği Zaha olsam , tüm sosyal medyadan Okan'a sağlam girerdim.

bu arada taraftarı ikiye bölen bir oyuncudan hayır gelmez demektir. ben bunu bilir bunu söylerim.

zaman zaman her topçuda performans düşümü olur, kötü oynadığı dönemler olur ondan bahsetmiyorum. oyuncunun "en iyi halinin" bile taraftarı böldüğü oyunculardan bahsediyorum.

bir oyuncu için binlerce savunma argumanı yazılarak savunmaya başlanıyorsa, o oyuncuda sorun var demektir. belhanda'da da böyle oluyordu, burak yılmaz'da da keza... adam 40 gol atıyordu ama taraftarın yarısı oyuncunun stilini beğenmiyordu. diagne de öyle. şu an takımımızda böyle birkaç oyuncu var bence.

herkesin, çoğunluğun hemfikir olduğu oyunculara bakın, hiç sorun yok hepsi taş gibi oynuyor.

bu tip oyuncuları sevsek de bence ederinde elden çıkarmayı bilmek gerekiyor. malesef zaha da bunlardan biri.

Dünkü maç olmasa Şampiyonlar ligine Köhn ile çıksak perişan olurmuşuz bazı şeylerin sezon başlamadan önce gözükmesi iyi oldu.

Köhn gitti olay bitti de değil aynı zamanda 1 tane daha rotasyona adam lazım sağ bek - sol bek oynayabilen yabancı bir bek daha gelmeli çünkü yetmez.

Dünkü maç olmasa Şampiyonlar ligine Köhn ile çıksak perişan olurmuşuz bazı şeylerin sezon başlamadan önce gözükmesi iyi oldu.

Köhn gitti olay bitti de değil aynı zamanda 1 tane daha rotasyona adam lazım sağ bek - sol bek oynayabilen yabancı bir bek daha gelmeli çünkü yetmez.

O zaman niye hala 2. lig topçusu alıyorlar.

Daha garanti dedikleri de Alman 3. liginden bir oyuncu bu arada

İsterse 11'e 3 tane daha adam alınsın. Oyun değişmedikten sonra yine bu geçişler yenip hop oturulup hop kalkılmaya devam edilecek.
Oyunumuz çözüldü 2 yıldır arkadaş, çok kolay önlem alınabilir bir şablon var ortada. Rakibin bir şey yapmasına bile gerek yok ki, zaten bizimkiler 8 kişi hücum etmeye çalışırken top kaptırdığında rakip 2 kısa pas ya da 1 uzun pasla direkt stoperlerle bire bir kalıyor.
Hoca ne oyunu soğutmasını biliyor, ne set hücumu yaptırmayı. Mertens, Torreira, Icardi 90 dk önde şok pres yapın da pozisyona girelim ile futbol mu oynanır. Elinde Rodri filan olsa yine sıkıntı yaşarsın. Hani madem böyle bir oyun oynatacaksın Ziyech ve Zaha gibi bu oyuna en olmayacak 2 tane adam niye aldırırsın? Üstüne de Angelino aldırdı daha fazla hücum yiyelim diye. Çağ dışı futbol oynatıyor dediğimiz FT'ye rahmet okutacak görüntüler var.
Hocanın bildiği başka bir oyun yok, bu oyunla anca Anadolu takımı çalıştırır bizden sonra. Özellikle geçen yıl çok ayyuka çıktı oyun planımız ama Mertens, BAY, Icardi ve Torreira öyle bir sezon geçirdi ki biraz da Allah'ın inayeti ile yine şampiyon olduk. İlk yıldan eser yoktu.
Dua edelim de şu CL'ye kendimizi atıp paramızı cebe koyalım. Yoksa seneye kadro filan kuracak para da olmayacak.

bu arada taraftarı ikiye bölen bir oyuncudan hayır gelmez demektir. ben bunu bilir bunu söylerim.

zaman zaman her topçuda performans düşümü olur, kötü oynadığı dönemler olur ondan bahsetmiyorum. oyuncunun "en iyi halinin" bile taraftarı böldüğü oyunculardan bahsediyorum.

bir oyuncu için binlerce savunma argumanı yazılarak savunmaya başlanıyorsa, o oyuncuda sorun var demektir. belhanda da böyle oluyordu, burak yılmaz keza... adam 40 gol atıyordu ama taraftarın yarısı oyuncunun stilini beğenmiyordu. diagne de öyle. şu an takımımızda böyle birkaç oyuncu var bence.

herkesin, çoğunluğun hemfikir olduğu oyunculara bakın, hiç sorun yok hepsi taş gibi oynuyor.

bu tip oyuncuları sevsek de bence ederinde elden çıkarmayı bilmek gerekiyor. malesef zaha da bunlardan biri.
O kerem Aktürk oğlu, şampiyon olunca gidecekti sözde!

Yeminle Adekugbe Köhn‘den iyi sol bek. Ben bu kadar rezil bir bek görmedim.

Oraya transfer yapilamayacaksa Dubois falan orda oynasin, Köhn‘den kötü olma ihtimali yok.

1 yıldır eksik olan iki mevkisine 30 milyon euro bonservis verip hala daha "acaba tutacak mı" riski ile iki oyuncuyu zoraki alabilen bu yönetim, köhn'ü kaça gönderip, yerine kimi kaça alacak dersin?

onları tutabilirsin kardeş

Dünkü maçın pek bir açıklaması yok hocadan futbolculara hiçbir şey yapmadık artık önümüze bakmak lazım.
yönetimin 2 aylık süreci üzerine
ilk resmi ve kupa olan maçtaki 5-0 ı 6 günde lige başlarken nasıl toparlayacak göreceğiz

"önümüze bakacağız" eyvallahta skor 2-1 falan değil 5-0 . onun takıma etkisi çok fazla olacaktır.

Bu takıma 6,5 numara transferi lazım hala!!
Torreira - transfer
Sara
Barış - zaha
Bats

Geçmek gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt