Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de Bay ve Kerem mevzusu var. Taraftar el ele tribüne diye tezahurat yapıyor. Birbirlerinin yüzlerine bile bakmadan, 20 metre arayla yalandan taraftarı selamlıyorlar.

Hayır bu iki yerli bile triplerde birbirine karşı ne zamandır.

toplam isabetli şut sayın şu maçlarda 2 ise kusura bakmayın arkadaşlar 102 puan almış hocanın krediyi sorgulamaya başlarım. ne demişler, aynı hatayı ikinci kez yapamazsınız, yaparsanız tercihtir. hocanın tercihleri artık sorgulanmayacaksa, taraftar olarak biz de hata yapmış oluruz. eline ders çıkartacağın 5-6 maç geçti, alman gereken dersleri bir yana bırak, bir diğer maça daha kötü çıktın.

Ekli dosyayı görüntüle 255475
buna geçen sene deplasmanda yendiğimiz bjk maçını da ekleyebiliriz hatta. (musrati'nin kendi kalesine gol attığı maç)

okan hocanın ilk sezonunda derbilerde ezici oynuyorduk ama hatırlarsan. icardi çok iyi durumdaydı. kerem çok iyi durumdaydı. torr-oliviera uyumu vardı. abdulkerim-nelsson, yine barış alper yılmaz, raşitsa, BOEY, sonradan eklenen zaniolo derken hayvan gibi fizikli ve tempolu takımdık.

ne zaman zaha, ziyech gibi adamlar geldi -ki bunlar çok kaliteli adamlar itirazım yok- zaniolo gitti, BOEY gitti, raşitsa gitti, icardi'nin neredeyse 1 sezon sakat sakat oynaması falan derken derbilerde ezilmeye başladık.

saha içindeki çok net sorunumuz fizik kalite ve tempo yaw.

yukarıda saydığım dinamik ve fizikli adamlar ile yolları ayırdık ve daha teknik ama patlayıcılığı düşük adamlarla aynı oyunu oynamaya çalışıyoruz.

ya oyuncular değişmeli, ya oyun sistemi. tonla oyuncu değiştiremeyeceğimize göre...

Aynen öyle ama bu dörtlünün tribi takıma zarar veriyor

Oyuncu egolu olur. Onu idare edebilecek adam lazım. Ya antrenör olarak adın çok büyük olacak. Oyuncu o isim karşısında ezilecek. Ancelotti, pep, klopp, mou gibi. Ya da bunların hoca ile olan ilişkisinde idare edebilecek bir ara adamın olacak. Hele icardi gibi adamlara kesin lazım. Hoca dünkü zaha açıklamasıyla bazı oyuncular ile olan ipleri maalesef kopardı. O kadar büyük bir hata yaptı ki eminim ne dediğin farkına varınca keşke demeseydim demiştir. Ama iş işten geçti.

Bu arada başkaları da ses çıkarmaya başladı. Kör değil ki kimse. Görüyor herkes. Yanlış 11, yanlış oyuncu değişikleri. Belli ki mertens de rahatsız bazı konulardan. Yoksa o açıklamayı yapmazdı.

Şu anki yönetimde ET gibi biri de olmadığına göre bu süreç devam edecektir. Ben cl eleme maçının çok kritik olduğunu düşünüyorum. O maçı geçip cl kalırsak bir nebze toparlarız. Ama alamayıp elenirsek bu olaylar büyür istifalar gelir.

takımda atletik olupta gitmesi gene de elzem bir isim var. O da Kohn. Defansı bu kadar bilmeyen bek görmedim.

buna geçen sene deplasmanda yendiğimiz bjk maçını da ekleyebiliriz hatta. (musrati'nin kendi kalesine gol attığı maç)

okan hocanın ilk sezonunda derbilerde ezici oynuyorduk ama hatırlarsan. icardi çok iyi durumdaydı. kerem çok iyi durumdaydı. torr-oliviera uyumu vardı. abdulkerim-nelsson, yine barış alper yılmaz, raşitsa, BOEY, sonradan eklenen zaniolo derken hayvan gibi fizikli ve tempolu takımdık.

ne zaman zaha, ziyech gibi adamlar geldi -ki bunlar çok kaliteli adamlar itirazım yok- zaniolo gitti, BOEY gitti, raşitsa gitti, icardi'nin neredeyse 1 sezon sakat sakat oynaması falan derken derbilerde ezilmeye başladık.

saha içindeki çok net sorunumuz fizik kalite ve tempo yaw.

yukarıda saydığım dinamik ve fizikli adamlar ile yolları ayırıp, daha teknik ama patlayıcılığı düşük adamlarla aynı oyunu oynamaya çalışıyoruz.
biz bunu dedik okan hoca da aptal degilse goruyordur

ziyech zaha sutlasaydi o zaman yerine genc dinamik oyuncular alsaydik 5-10 m eurodan 4-5 transfer rahat yapabilirdik acilan butceyle

Oyuncu egolu olur. Onu idare edebilecek adam lazım. Ya antrenör olarak adın çok büyük olacak. Oyuncu o isim karşısında ezilecek. Ancelotti, pep, klopp, mou gibi. Ya da bunların hoca ile olan ilişkisinde idare edebilecek bir ara adamın olacak. Hele icardi gibi adamlara kesin lazım. Hoca dünkü zaha açıklamasıyla bazı oyuncular ile olan ipleri maalesef kopardı. O kadar büyük bir hata yaptı ki eminim ne dediğin farkına varınca keşke demeseydim demiştir. Ama iş işten geçti.

Bu arada başkaları da ses çıkarmaya başladı. Kör değil ki kimse. Görüyor herkes. Yanlış 11, yanlış oyuncu değişikleri. Belli ki mertens de rahatsız bazı konulardan. Yoksa o açıklamayı yapmazdı.

Şu anki yönetimde ET gibi biri de olmadığına göre bu süreç devam edecektir. Ben cl eleme maçının çok kritik olduğunu düşünüyorum. O maçı geçip cl kalırsak bir nebze toparlarız. Ama alamayıp elenirsek bu olaylar büyür istifalar gelir.
Takımı toplayacaksın bütün oyuncular yönetim dahil başına kapalı şekilde bir yemek bir organizasyon herkez eteğindeki taşı dökecek sorunları çözeceksin ortaya bir amaç koyacaksın forma adaletin olacak sonrasında futbolcuların arasındaki sorunları çözeceksin konu kapanacak

Kaldı ki Kerem in 1 tane taraftara karşı ne sözü ne tepkisi oldu ama inatla taraftar trip atıyor diye algı oluşturuyor.
Yav geçen sezondan beri gidecek gidecemde gidecem gitsin abi salın adamı taraftar uğraşıyor gitmesin diye bırakın gitsin adamın her sezon en az 10 maç kaptırdığı toplardan atak yiyoruz yav

Dünkü maçta 2 takımın kadrolarını yazıyorum rakipte işaretlediklerim sezon boyunca ilk 11'de yeri garanti olan oyuncular olacak en fazla sol stoper + sağ bek değişimi yaşayacaklar.

Peki bizim kadro için aynısını konuşabilir miyiz mesela dünkü kadroya bakınca bizim takımda yeri %100 garanti biz bu oyuncularla sonuna kadar gideriz diyebiliyor muyuz eğer öyleyse sorun yok.

Mesela Kaan sağ bekte 50 maç oynasa sırıtmaz Köhn çatır çatır top oynar Berkan varken 8'e ne gerek var, Mertens bütün büyük ve derbi maçlarda 90 dakika oynar, Ziyech bu takımın star diyebiliyor muyuz belki bir ihtimal Kaan 6 numaraya kayarsa onu da sayabiliriz.

Muslera
Kaan - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torriera - Berkan
Ziyech - Mertens - Kerem
Icardi

------------
Immobile
Semih - Rafa Silva - Rashica
Gedson
- Musrati
Masuaku
- Colley - Paulista - Svensson
Mert

Her şeye de bir bahane var maşallah. Forvetin 6 defa topla buluşmuş 5'i santra ama özel hayatı zart zurt denilip hala savunuluyor.
Bütün final maçlarını kaybetmişiz, 102 puan topladı deniyor.
Hazır değil diyerek kestiğin adamın yerine koyduğun oyuncu 20. saniyede gol yediriyor klasik sezon başı Nelsson hoca ne yapsın deniyor.
BJK'den 5 yeniyor, 2 yemekle 5 yemek arasında fark yok deniyor.
Yarın CL elemelerinde elenirsek, o zaman da zaten orada ne işimiz var AL daha iyi derler. Bu zihniyet bana bir kesimi hatırlatıyor ama neyse.

Takımı toplayacaksın bütün oyuncular yönetim dahil başına kapalı şekilde bir yemek bir organizasyon herkez eteğindeki taşı dökecek sorunları çözeceksin ortaya bir amaç koyacaksın forma adaletin olacak sonrasında futbolcuların arasındaki sorunları çözeceksin konu kapanacak
Forma adaleti dediğin geçen senenin gol kralını yedeğe çekip son dakika penaltı,tartışmalı pozisyonlar ile gol atan adamı onun yerine sürmek mi?

Kerem çıkınca ne değişti şu futbol gürmesi arkadaşlar bir anlatsın salak mısınız siz takımda aidiyet duyan adamlardan birisi ayrıca özellik olarakta iyi bir oyuncu eksikleri var mı var ama bahsettiğiniz adam Galatasaray kaptanı kendinize gelin artık kerem on tane cengiz eder cengiz i 15 m ye aldılar kerem on irfan katkısı verdi 4 senedir irfan karşı tarafta ilah olarak görülüyor kereme laf etmeyin artık kendinize gelin

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt