Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın pervasız oyun sisteminden bıkmış durumdayım

Hep aynı şeyleri söylemekten de bıktım

Hatay gibi rakiplere karşı sürekli kontra yemekten de bıktım

Burada 4-3-3e dönmemiz lazım, bize defansif bi ortadaha daha lazım dediğimde karşı çıkanlardan da bıktım
şu BB den bir çıkalım kendi kontralarımızı kendimiz yapacağız

Zaha iyidir, kötüdür geçtim. Konu dün akşam için o değildi çünkü.

Adam bu yıl kamplarda deli gibi çalıştı mı? Çalıştı. Antreman resimlerine bakıyorsun geçen seneki gibi karamsar mı? Değil. Takımla uyumu daha iyi. En azından çabalıyor.

İlk kupa maçına çıkılacak. Bu sene kalacağı, kalmayacağı henüz belli olmayan, menajeri İspanya'da görüşmeler yapan, geçen sene 2. yarıdan beri tel tel dökülen ve kampa milli maç nedeni ile sonradan katılan hocamızın manevi evladı Kerem ilk 11'de. Adam yedek.

Üstüne hocası maç sonu çıkıp Zaha beni anlamadı onun yüzünden taktiğimiz bozuldu desin.

Affedersiniz de başkası olsa bırak trip atmayı neler derdi kimbilir. Adam siyah yaptı profil fotoğrafını sadece.

Burada Zaha asla suçlu değil. Onu oynatıp iyi olsa da kötü olsa da koruması gereken ama bunu yapmayıp medyanın önüne atan hocası suçludur. Okan hoca suçludur.
Düne kadar Okan buruğu savundum olur dedim yapar dedim eski mesajlarıma bakabilirsiniz ama yeter arttık skorum sorumlusu öncelikle hocadır Fatih terim olsa benim oyuncularımın suçu yok suç bende derdi sezon sonu şampiyon olacağız derdi ortamı toparlardı dün Okan buruk taraftardan çekincesine korkusuna oyuncusunu ateşe attı bunun daha ötesi yok

Abi gözünü seveyim eli belinde geziyor ben icardinin ön alan baskısı yaptığınıda gördüm isteyince yapıyor bu adam bunu
Ghezzal serefsizden o darbeyi aldikdan sonra bambaska oldu, sonra adamin yüzünü kirdilar, onun bunun cocugu djikuydu galiba. Ondan önce daha fit daha hizli daha cok kosuyodu. Baya bi degisti, bunu görmek lazim. Adami futboldan soguttular.

Ilk zamanlar ve simdi ki icardi ile daglar kadar fark var. Kilo vermis fit duruyo gibi gözüküyor ama gecen sezonu nasil kapattiysa ayni durumda.

Jelerte bize uygun değil dediğimde laf atanlardan da bıktım

Her boku bildiğini sanan tiplerden de bıktım
1722772411937.webp

Ghezzal serefsizden o darbeyi aldikdan sonra bambaska oldu, sonra adamin yüzünü kirdilar, onun bunun cocugu djikuydu galiba. Ondan önce daha fit daha hizli daha cok kosuyodu. Baya bi degisti, bunu görmek lazim. Adami futboldan soguttular.

Ilk zamanlar ve simdi ki icardi ile daglar kadar fark var. Kilo vermis fit duruyo gibi gözüküyor ama gecen sezonu nasil kapattiysa ayni durumda.
Bu adamın derdi belası WAN’da denen o lanet karı onla arası açıkken bu adam oynamıyor

Birde bizimkilerden başka fair play kulüp yok dünkü rezil sonuçtan sonra madalya törenine çıkmak ne demek bjk’nin sevinç gösterilerini izlemek ne demek 😡
Taraftarin bi kere yetmiyor iki kere agizina sicmak bu demek. Birde rakibinle basin toplantisinda ayni masaya oturma sacmaligi yokmuydu mactan önce.

Artık 4-3-3'e dönüp takım halinde alan daraltmak lazım.

Pres futboluna devam edecek enerji kimsede kalmamış fiziksel olarak Barış ve Sanchez hariç net üstünlük kuran bir mevkimiz yok belki Sara'da 1'e 1'de iyidir şöyle bir bakınca sanki 4-3-3 daha mantıklı gözüküyor.

Muslera
Jelert - Sanchez - Abdülkerim - xxx
xxx - Torreira - Sara
Barış - Icardi - Mertens​

Ekli dosyayı görüntüle 255476
Su rezil tabelaya bak, daha uzun yillar pesimizi birakmicak abv
Yetmemiş bazılarına
Burada dışarda halen okan da okan diyenler var
Bugünün geleceği bi yerde patlayacağımız belliydi
Hatay maçını kazanıp okan buruk güzellemesi yapalım diye gün sayanlar var yapmasınlar
Kötü günde de hocaya destek çıkmakla ilgisi yok bunun takım ağır sıçıyor çünkü
Hee beşiktaştan 5 yemekten memnun olan varsa bilemem
Okansa okan dursunsa dursun birileri mutlaka iş işten tamamen geçmeden şapkasını önüne koymalı hesabını vermeli
Şampiyonlar ligine kalamazsak ya da kalıpta 1 geçen seneki gibi 1 galibiyetle kapatırsak mı anlayacak insanlar gerçekten futbola adına hiçbir şey oynamadığımızı

Pres futboluna devam edecek enerji kimsede kalmamış fiziksel olarak Barış ve Sanchez hariç net üstünlük kuran bir mevkimiz yok belki Sara'da 1'e 1'de iyidir şöyle bir bakınca sanki 4-3-3 daha mantıklı gözüküyor.
Eğer sağlam sol bek alınmıcaksa direkt 3-4-3 hatta 3-5-2 dönelim derim yoksa çıkamayız biz bekli sistemlere uygun bekimiz yok

Ne zamandir bagira bagira diyoz, hoca 4-2-3-1 dan baska bisey görmüyor.

Jelert melert de çözüm olmaz kontralara ben size söyleyeyim. Başka çözümler lazım. Jelertin parasına 2-3 tane bek alacak zihinlere ihtiyacımız var

Angelino 5 kat daha iyiydi köhnden bu arada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt