- 3 Temmuz 2012
- 138.069
- 86.897
- 5.338
tudor boştaymıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana bir şey diyen mi var da üstüne alınıyorsun sorunun varsa yüzüne de söylerim hayırdır?Kim neye inanıyor birader? Dedikodular var yazdım, insanların yüzüne söyleyemeceğiniz lafları klavye arkasından yazmayın.
yok okan'ın , terim'in biatçısı olmada mantık bulurum her şekilde yaptıklarıyla da bana sürekli mesela sürekli terim istiyor deniyor da bunlar allegri,tuchel falan mı getirebilecekler sanki tabii o gelecek.Yoksa gidip Bülent korkmaz falan geleceğine tabii terim gelsin.A class yabancı getirebiliyorlarsa zaten hemen başlasın@Cafer Güney
terim'in biatçısı olan şahıs mı
@Cafer Güney
terim'in biatçısı olan şahıs mı
Şaşırmadım, 2 gün izin vermişiz dünkü muhteşem mücadeleye, ne güzel.
bjk forması giymiş birine biatçılık yapmakterim’in biatçısı olmak ile okanın biatçısı olmayı aynı kefeye koyar mısın
birakacan mi, yoksa ceza alayim mi senin icin?1 sene sabredin arda turan gelecek
Adama biatci diyorsun sende terim biatcısısın bu bir çelişki olmuyor mu. Hem diyorsun galatasaray takımı 5 yemez ama fatih hocam 10 kişi fenerden 6 yemedi mi 6 yiyen adamı niye başa istiyorsun o zaman.yok okan'ın , terim'in biatçısı olmada mantık bulurum her şekilde yaptıklarıyla da bana sürekli mesela sürekli terim istiyor deniyor da bunlar allegri,tuchel falan mı getirebilecekler sanki tabii o gelecek.Yoksa gidip Bülent korkmaz falan geleceğine tabii terim gelsin.A class yabancı getirebiliyorlarsa zaten hemen başlasın
Eleştiriyle yakıp yıkmayı ayırt etmek lazım evet hoca büyük hatalar yaptı yanlış değişiklikler yaptı orta sahayı boşaltıp 0-2 bitecek maçı 0-5 bitirtti derbide 5 gol yemek hoş değil yakışmadı hepsi tamam da bu adam iki sezon şampiyon yaptı iyi kötü bi sistemi var kurduğu bir kadro var yani hiç mi kredisi yok bu adamın? Evet burası Galatasaray tabiki biatçılık olmamalı da sırf fazla gol yedik diye daha lig başlamamış sezon başıyken hocayı gönderip bütün kurulan yapıyı kadroyu sarsalım mi? Hem gönderdik diyelim kimi getirecez bu saatten sonra? Yabancı gelse sağını solunu ligi rakipleri anlayana kadar ligden de Avrupadan da koparsın yerli gelse gelecek tek isim fatih terim onu da son gelişinde ve pana macerasında gördük misyonunu tamamlamış halde yani şu aşamada akla uygun bir seçenek değil hoca değişimi yapılacak iş sol bek ve orta saha transferi yapmak ve desteği çekmemek futbol bu 5 de yersin yenilirsin de önümüzde yeni bir sezon var buna göre düşünmek lazım
️