Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
102 puan rekor falan degil hububatlıspor, mezgitspor ayarındaki takımlari yenip rekorlar kırmak geyik oldu artık gecen sene serdar dursunun ayagı olmasa 1-1 kalıyordun bay rekor yine onun gibi bir surude mac var sanki her takima 5 atmıs 3 atmıs domine etmişde 102 puan toplamışız gibi abartıya kaçılıyor.
Zaten top oynamıyorduk ki hücumda Mertens-Barış taşıyordu eksikler var bu böyle gitmez dedik ama 102 puanı savunan bile çıkmıştı.

Hatta Halukların Temmuz 20 gibi yayınına baksan 102 puanlı takıma 2 transfer yeter diyordu şampiyon takıma o kadar dokunulmazmış.

Zaten top oynamıyorduk ki hücumda Mertens-Barış taşıyordu eksikler var bu böyle gitmez dedik ama 102 puanı savunan bile çıkmıştı.

Hatta Halukların Temmuz 20 gibi yayınına baksan 102 puanlı takıma 2 transfer yeter diyordu şampiyon takıma o kadar dokunulmazmış.
88 puan toplanan sezonda 102 puandan daha iyi top oynuyorduk.

Dünden beri 8 paket sigara oldu
Okan efendi de 10 gün izin versin

E normal eskiden formasını giymiş

Hatay macinin da bir önemi yok cünkü hoca ona en basindan bu yana ön yargili olan insanlarin eline konusacak malzeme verdi

Hatay’i yendiginde gücü hatay’a yetiyor,getirin ordan hatayspor’u hoca show yapacak diyecekler

Puan kaybinda ise hoca degil,birseysel yetenekler ile geldi basarilar bla bla bla

8 m euro teklif geldiğini kim söylüyor ki Tete için neler yazdılar Ocak ayında 10-15 m euro rakamları uçuyordu Köhn için en fazla 4 m euro teklif vardır muhabirlerin at yalanı nasıl olsa inanıyorlardır demek için attığı bir haberdir. Ayrıca Köhn için zaten 8 m euro teklif varsa hoca sırtında taşır havaalanına götürürdü.

Hoca yumuşak söylemleri bıraktı dünde patlaması gerçekleşti doğrudur yanlıştır ama kendini ifade etti artık çevir kazı yanmasın değilde direk ateşe verdi Zaha ve Ziyech'i istemediğini net bir şekilde ifade etmeye çalıştı.

Bu saatten sonrada iş yönetime geçti hoca istemiyor o yüzden bu ikisini yollayacaklar.
Benim hatırladığım, 8 milyon teklifin kaynağı güvenilir sayılabilirdi, birçok yerde de hoca kalmasını istiyor diye haber çıktı. Hadi doğru olmasın, düne kadar sol bek ihtiyacı yoktu hocaya göre, 5 yiyince neden bu ihtiyaç ortaya çıktı? Ben bunu kendisine hala sormak isterim. 5 yiyince mi Köhn'ün yetersizliğini anlamış?
Hadi diyelim ki Zaha ve Ziyech'i gönderemedin ki bu ihtimal çok da yüksektir bu arada şu an; ligin geri kalanında bu adamlardan nasıl verim alacağız sence? Bu oyuncuları istemediğini belirtme şeklini sen tasvip ediyor musun?
Ya da yarın diğer oyuncular bu açıklamadan sonra bugün Zaha ve Ziyech'e bunu dediyse yarın da bana der demeyecek mi? Diğer oyuncular arasındaki bağ nasıl sağlanacak bundan sonra?

Kereme saliyor herkesi sanki digerleri daha az top kayip etti. Iki tane gol attik ofsayttan ikisinde yine kerem var. Ofansif aksiyonlarda birtek o pozisyonlar var. Yine herkes ilk ona saldiriyor. Sanki digerleri uber oynadi.

Dün 3-0dan sonra tvyi kapatmıştım 5. golü şimdi gördüm Kaanın neden savunmada kullanılmaması gerektiğinin kanıtı olmuş resmen o gol. Geri hattımız çok hantal

88 puan toplanan sezonda 102 puandan daha iyi ve top oynuyorduk.
İşte sorgulanması gereken konu bu 22/23 > 23/24 aradaki farkın sebebi bariz belli Boey gitmeden öncesinde de 23/24 sezonu iyi değildik sadece Boey gidişide değiştirmedi.

O sezon Avrupa'da oynamıyoruz filan hikaye çatır çatır top oynuyorduk rakiplere xG fırsatı bile vermiyorduk bir oyun planımız ve şablonumuz vardı şu an eldeki malzemeyle çorba yapmaya çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt