Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da fb ve bjk elenmeden gruplara kalmalı yoksa bizim nefesimiz bu sene erken tükenecek gibi duruyor

Bizimkisi rocky deki eye of the tiger gibi. Rakible basin toplantisina lay lay lom cikarsan maci takmasan olacagi bu. Doymusluk var gibi. Yine modu acmamiz lazim.

1000010862.jpg

Bu takıma bu saatten sonra yapılması gereken

İcardi gönder
Kerem gönder
Ziyech gönder
Zaha gönder üzülerek

1 sol bek
1 6 numara
1 10 numara
1 de forvet ve kanat oynayan yedek

Acil alınmalı
Bu saatten sonra kısmını anladimda İcardiyi nereye gönderiyorsun onu anlamadım.Gonderdin kimi getiriyorsun.İcardiye yapabileceğin tek şey motive etmek yada karısının yanına gonderip mutlu olarak gelmesini saglamak.Gecen sezon ölüsü 29 gol attı.Hatirlatirim.

Bu arada şampiyon oluruz bunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama şampiyonluğun kilidi evlatçılığa som verilmeli Okan buruk geldiği günkü gibi formayı adaletli vermeli çalışan formayı alsın arkadaş ziyech şuanda bu takımda olmamalı mesela kalacaksalar yedek durmalı bu takımda mertens yedekten girmeli kerem ya çalışsın formasını geri alsın yada yunus Zaha oynasın oda yetersiz

Arkadaşlar hocaya sallayanlara niye kızıyorsunuz ki?
Adamlar zaten koskoca iki sezonda bu fırsatı 5-6 kez ancak yakaladılar. Bırakında biraz gazları çıksın. Yoksa patlayacaklar.

Bu saatten sonra kısmını anladimda İcardiyi nereye gönderiyorsun onu anlamadım.Gonderdin kimi getiriyorsun.İcardiye yapabileceğin tek şey motive etmek yada karısının yanına gonderip mutlu olarak gelmesini saglamak.Gecen sezon ölüsü 29 gol attı.Hatirlatirim.
Göndersinler gitsin sorununu çözsün gelsin yeter artık gına geldi yılda üç kere bunlarla uğraşıyoruz pembe dizi gibi hayatları bar adamların

Abdülkerim artik uzun süre forma Görmez diyordum ama Nelson da tökezledi Kimi oynaticaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt