Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elazığ'ın meşhur lobik çorbası vardır yakında transfersimodan böyle bir tweet gelebilir

Hangi maçın ne olduğunu çok iyi hatırlıyorum merak etme. Galatasaray için final maçları değildi, geriden gelmeye çalışan bir takımdık o sırada.

Icardi’nin bireysel etkisinin çok fazla olduğu iki maçtı ayrıca.

Buradan zorlama Okan Buruk final maçlarını kazanıyor çıkarmaya çalışıyorsan da çıkar kendine göre.
Zorlama bir çıkarım yapmıyorum. Okan hoca için final maçlarıydı o dönem Okan hocanın kaderi o 2 maça bağlıydı.

:crushed:
1.webp

Ne güzel iki fiyat soruşturması yapıp hemen gündemi değiştirdiler.

Taraftar da sol bek diye kuduruyor, aynen kanka 5-0 yenilen de başka takımdı dün, yönetim de ne güzel çıktı yüreklere su serpti açıklamalarıyla.

Ne kadar kolay kandırılabiliyorsunuz ya.

sara açıklaması bekleyen gs taraftarına kadir çetinçalı şoku

Aslan olan biziz işte ben de ne diyeceğim ki, söylenecek söz yok diyorum. 50 puan fark attığın takıma 5-0 ile kupa kaptırırsan, pozisyona giremezsen diyecek sözüm yok benim.

Fb maçında 10 kişi takıma yenildiler, 40 yılda bir olur dedim, peki dün akşam yaşadığımız da öyleydi. İstediğini söyle bir kez verdin bu fırsatı...
Allahınaşkına ne fırsatı 6-0 dan başka birşey bilmiyorlar.Biz daha iyisini yapıncaya kadar bırak avunsunlar.Avunacak birşeyleri olsun.Yoksa onlar için hayat bitmiştir:)

Tatlar kaçık
Daha kendime gelemedim
Transferle düzelmeyecek şeyler var
Hani hocanın bahsettiği o pozitif hava
Takıma dair bu sene hiç pozitif hava alamıyorum
Hakkımızda hayırlısı

Gidip ne olacağı belli olmayan adamlara 6-7 milyon vereceklerine o parayı Yasin Özcan’a versinler. En azından yerli statüde ve stoperde oynayabiliyor

Mr. Ozbek bak bu son şansın git 20-30m parası neyse bas fofanayı getir bak son uyarı!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt