Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.386
- 6.377
- 768
Elazığ'ın meşhur lobik çorbası vardır yakında transfersimodan böyle bir tweet gelebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evini bilmiyoz kiokan buruk istifa etse evinin önüne gidecek kaç kişi var ki
Zorlama bir çıkarım yapmıyorum. Okan hoca için final maçlarıydı o dönem Okan hocanın kaderi o 2 maça bağlıydı.Hangi maçın ne olduğunu çok iyi hatırlıyorum merak etme. Galatasaray için final maçları değildi, geriden gelmeye çalışan bir takımdık o sırada.
Icardi’nin bireysel etkisinin çok fazla olduğu iki maçtı ayrıca.
Buradan zorlama Okan Buruk final maçlarını kazanıyor çıkarmaya çalışıyorsan da çıkar kendine göre.
bu adamı niye vınlattılarAz bile yapıldı komple Ajans 1905'e getirmeleri lazımdı. Dursun Özbek yine evlatçılık yapıyor çok sevdiği Rodop'unu korumuş.
Ekli dosyayı görüntüle 255524
üzülerek bizde dünden beri bunu sorguluyoruz...bu adamlarla kamp yapan hoca değil mi yaw.
en iyi olarak gördükleriyle sahaya çıkmıştır. adam geri zekalı mı kendi ayağına sıksın.
Allahınaşkına ne fırsatı 6-0 dan başka birşey bilmiyorlar.Biz daha iyisini yapıncaya kadar bırak avunsunlar.Avunacak birşeyleri olsun.Yoksa onlar için hayat bitmiştirAslan olan biziz işte ben de ne diyeceğim ki, söylenecek söz yok diyorum. 50 puan fark attığın takıma 5-0 ile kupa kaptırırsan, pozisyona giremezsen diyecek sözüm yok benim.
Fb maçında 10 kişi takıma yenildiler, 40 yılda bir olur dedim, peki dün akşam yaşadığımız da öyleydi. İstediğini söyle bir kez verdin bu fırsatı...
her arayan bulamazevini bilmiyoz ki
İstemez gibi geldiMadrid Brahim Diazı kiralamak istemez mi????
İşte bu beni yıpratırİstemez gibi geldi