- 4 Ağustos 2009
- 90.121
- 71.033
- 5.188
Okan hocayı akbabalara yedirirsek kanımız kurusun.Herkes sakinleştiyse sokan hocamla hafta sonu tüm öfkeyi hataydan çıkarmaya hazır mıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocayı akbabalara yedirirsek kanımız kurusun.Herkes sakinleştiyse sokan hocamla hafta sonu tüm öfkeyi hataydan çıkarmaya hazır mıyız
O kadar kası boşuna mı yaptı, İstanbul'da bir UFC maçı ayarlayıp GS TV'den ücretli bir şekilde naklen verelim. Bunu yapmadan ayrılmasına gönlüm razı gelmez.Apo ayrılmak istiyormuş heralde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böyle oynayacaksa biz de istiyoruz zaten gidebilir ederini veren varsaApo ayrılmak istiyormuş heralde
Ben ya defansı ya orta sahayı 3lemeliyiz diye düşünüyorum ama bu da çalışarak olur, kolay değil hemen yaptım oyna olmaz elbette, öyle bir fikir çalışma olduğunu da düşünmüyorum zaten, neyse hayırlı olur umarım bu sezonBizim sorunumuz transferle de dizilişle de çözülmez temelde yanlışız
Osları prese gönderiyoruz hadi diyelim ok,savunman hımbıl nelsonla abdül ve ikiside bizim ceza sahasının önünde duruyor diğer 5 kişi rakip ceza sahasına yakınken,e os da kabak gibi açılıyo haliyle ve dribling yapan her oyuncu osyı jet hızıyla geçiyor
Adam 2 senedir şunu göremedi ve anlayamadı ki dün demirbayla yunus ossı yapıp 5 yedirdi
Vallahi aklımı kaçırıcam ya
kopenhag ve prag da aynı şekilde bizi kitleyip bozdu. yeni birşey değil, aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekliyor malesefbir olur iki olur üç olmaz
Apo ayrılmak istiyormuş heralde
Amerikanlar ne anlar futboldan yav parası çok onune geleni alıyor isteDeli gibi para aklanıyor futbolda yaw.
Chelseanin yaptigi normal bir sey dgl
O başka bir şey istiyorKerem yine gitmeye karar vermiş
Okan ortayı boşaltmazsa aslında dünkü olay pek kolay değildi.Allah daha kötüsünü göstermesin son zamanlarda geçirdiğim en boktan pazardı. Saat 13.00'e kadar hiçbir şeyden tat almadım, tamam genelde yeniyoruz o zaman ekstrası da oluyor da bu kadar düşkünlük de bizim gibi orta doğu ülkesinde iyi değil be kardeşim. İstemediğimiz sonuç aldığımızda şöyle sessiz sakin bir gölde sandalla olta atıp kafayı resetleyemeceksen senin neyine takım tutmak. Her taraf Suriyeli üstelik.
Neyse konuya dönersek bu Sara ofansif kaçacak ve dünkü orta saha zafiyeti devam edecek diye korkmaktayım. Oliveira-Zaha-Yunus-Kerem-Halil beşlisinden çıkıp bir kanat bir orta saha daha alsak mı?
Rahat kazandigin parayi rahat harcarsinAmerikanlar ne anlar futboldan yav parası çok onune geleni alıyor iste