Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Fb ve BJK maçında fizik ve teknik olarak geride kaldık ama mental olarak ikisinde de rehavette olduğumuz gerçek.

Ligde ve ön elemelerde rehavet hakkımız kalmadı artık. O yüzden önümüzdeki 3-4 maç sezonun gerisi için ölçüt olacak.

Son Fb ve BJK maçında fizik ve teknik olarak geride kaldık ama mental olarak ikisinde de rehavette olduğumuz gerçek.

Ligde ve ön elemelerde rehavet hakkımız kalmadı artık. O yüzden önümüzdeki 3-4 maç sezonun gerisi için ölçüt olacak.
O rehavet niye var bizim derdimiz o. Neyin rehavetindesiniz ne başardınız da burunlar kaf dağında oldu

Hakkaten şu maç için fb u19 maçı kadar bile gündem yapıp heyecan yapmadık, kimse şeyine takmadı. Hoca çıktı sanki antrenman maçı gibi sıradanlaştırmaya çalıştı ki ortada kazanılacak bir kupa var, sezon öncesi moral için müthiş bir fırsat. Konsantrasyon yerlerdeydi.

balık baştan kokar. 2 ay 8 numara almayıp maçtan 2 gün önce transferi yapıp gündemi tamamen oraya kaydıracak kadar iş bilmez beceriksiz bir yönetim

hoca angelino’da çuvalladı ama üçlü dörtlü mevzusundan değil temposuz adamla hocanın oynatmaya çalıştığı şey olmaz

bu beklere kariyer başında üçlü ya da dörtlü beki diye kategori atanıyor herhalde şu ayrımları bu kadar netmiş gibi yazıyorsunuz ya bitiyorum :asd:

oyuncu özelliklerine göre bi rol belirlersin ve tüm takımı da aralarında uyumlu olacak şekilde kurarsın tamam da prof topçu ulan işte köhn dörtlü oynuyoruz diye bu kadar sıvadıysa bıraksın bu işi rapten devam etsin

Şunu ciddi ciddi yazdın mı ya
Vay ben nerelere gidem

Rtaş üçlü dörtlü diye tanımlanmıyor tabi,oyuncu arkasına sürekli adam kaçırıyosa,birebiri savunamıyosa,çizgiyi bozuyosa,geri tam randımanlı dönemiyosa,sürekli ayakta kalamıyosa vs bu oyuncuyu oynatmak,verim almak,iyi yönlerinden faydalanmak,bu açıklarını kapatabilmek için ekstra arkasını süpürecek,toplayacak bir stoper ekleyip verimini arttırıyolar e bu da 3lü beki demek oluyor tanımladığımızda

Mesela zahayı da 433ün sol kanadı olarak tanımlıyoruz savunma yardımını eksik yaptığı,hücumda ise bire biri oynayan birisi olduğu için

Büyük ihtimalle şakasına demişsindir de ben yine açıkladım

Evet herkez sinirli, herkez üzgün ama biraz fazla oldu.

Hoca'nin açiklamalari skandal ve Zaha olayi ve takimdaki negatif enerji simdi halledilmesi gereken ilk sorun. Besiktas bizden daha çok istedi ve ilk dakika'nin gaziyla maçta daha diriydi. Kötü hazirlandik ve insallah Okan hoca'nin orta sahayi bosaltmayla kurtarmak istedigi son maç olmus olur bu vesileyle.

Cok insafsiziz. Hatalar olacak ve yeni bir motivazsyon, yeni bir açlik ve yeni bir yol için belki iyide olacak.

2022/2023 sezonunu ilk 10 maç böyle baslamistik, hatirlatirim:

1722795970066.webp

Ilk maçta Antalyaspora 90' dakikada attigimiz golle kazanip, sonra kendi evimizde Giresunspor'a yenildekten sonra gittik Ümraniyespora karsi 86' dakikada 0-1 i attik kazandik. Ondan sonraki maç Trabzon 0-0 ve Gaziantepspor'a karsi yine 90' dakikkada kk golüyle son dakika 2-1 kazandik.

Demek istedigim su: sezon baslangiclari kötü, çok kötü olabilir ve hemen gemileri yakip aglamaya gerek yok. Skor üzücü ama abartmamak lazim. Tekrar pozitif enerji lazim ve o simdi Okan hoca'nin elinde: takima nese katip hem kendinin hem takimin yaptigi hatalardan ögrenmesi lazim. Insallah ozaman yine sampiyon biz oluruz.

Hermoso indirin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık mesela Derrick ayrılır öyle sol bek gelir, Sergio, Yusuf vs ayrılır öyle bir isim daha gelir gibi. Ayrılan olduğunda transfer bekleyelim, şimdilik kadro bu gibi.

Lovik bizi takip ediyor muymuş önceden, yeni mi takip etmeye başlamış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt