Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Getirsin 12+3 milyon gitsin. Onun da tripiyle uğraşılmasına gerek yok. Yerine en kötü Berk Kızıldemir'i koy bazen krizlerden doğar fırsat.
Çocukları doğru izlemiyosunuz ve yanlış değerlendiriyosunuz sergen gibi

Bu berki bi youth lig maçında izledim oyuna sonradan girmesine rağmen savunma falan hiç yapmıyo hakan balta koşsana falan diye yırtınıyodu kenarda

Beyimiz gerisi sizde ilerisi bende kafasında daha 15 yaşında

O kafayı değiştirmeden biraz zor

Okan hoca şimdi bu sene de şampiyon olsa Ağustos 2025'te ilk kötü sonuçta hocanın istediği oyuncular diye gelen çıkacak, bu seneden Jelert falan da koyulur önüne. Şampiyon hoca alerjimiz var forumda.

Herhangi bir transfere ihtiyacımız yok. FM oynamıyoruz kaynaklarımız sınırlı. Her sene 10 oyuncu gönderip yerine yenilerini alarak hiçbir yere ulaşamayız. Köhn'ün savunması zayıf mı o zaman 3'lü defansa dönersin. Kanatlarını düzgün kullanamıyor musun o zaman kanatsız bir oyuna dönersin. Orta sahada yeterli direnç gösteremiyor musun o zaman orada sayısal olarak fazla olmaya çalışırsın. Her sorunu transferle çözeceksek teknik ekibin işi ne?

Muslera
Mukiele--Davinson--Nelsson--Jelert
Tessmann
Torreira------Sara
Ziyech---------------------BAY
Icardi

Muslera
Jelert--Davinson--Nelsson--Locko
Torreira
Casadei-----Sara
BAY------------------Kerem (Zaha)
Icardi​

Okan hocanın sistemde ileri geri topcuları illa yorucaksa 4 3 3 oynamalı , mertens koşmuyor . Zaha ve ziyechten bu sistemle verim alamassın kaldıki zaha ve ziyech üstüne sistem kurulacak oyuncular kadroya göre oyun oynatmalı hoca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada norwich geçen sene hangi maçına baksam sara maçın adamı

1722797031954.webp

Çocukları doğru izlemiyosunuz ve yanlış değerlendiriyosunuz sergen gibi

Bu berki bi youth lig maçında izledim oyuna sonradan girmesine rağmen savunma falan hiç yapmıyo hakan balta koşsana falan diye yırtınıyodu kenarda

Beyimiz gerisi sizde ilerisi bende kafasında daha 15 yaşında

O kafayı değiştirmeden biraz zor
herşeyi o kadar biliyorsun ki
keşke başımızda sen olsan ya
100 sene üst üste champ olup cl alırdık
yorumlarını takip ediyorum
büyük fanınım
hiç hata yapmıyorsun bee
ulan bir insan hep mi doğruyu söyler

Herhangi bir transfere ihtiyacımız yok. FM oynamıyoruz kaynaklarımız sınırlı. Her sene 10 oyuncu gönderip yerine yenilerini alarak hiçbir yere ulaşamayız. Köhn'ün savunması zayıf mı o zaman 3'lü defansa dönersin. Kanatlarını düzgün kullanamıyor musun o zaman kanatsız bir oyuna dönersin. Orta sahada yeterli direnç gösteremiyor musun o zaman orada sayısal olarak fazla olmaya çalışırsın. Her sorunu transferle çözeceksek teknik ekibin işi ne?

Katılıyorum 17 yaşındaki adam gol attı dün sana

Dünku malum mactan sonra , icimizdeki sinir ofke yangin ne zaman biter sizce
Hala eşik maçlarında aynı oyunu oynamadığımız görünce artık içime siner. Lig maçlarını kazanırız ama derbiler ve Avrupa maçlarında benzer senaryo devam ederse ben Okan hoca için tamam derim, veda gerekir diye düşünürüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt