Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyahi adam yiyen MC-Torreria
----------------Sara----------

şu tarz bi ortasaha yapısı kurulsa hem lige ambargo koyar hem Avrupa'da iş yapar Mertens rotasyonda daha faydalı olur görüşündeyim

24 saat gecti musabakanin üstünden

toreyra harici 1 topcudan ozür mesaji gelmedi

rezil herifler
Bunu kaptanlardan beklerdim, takım- taraftar bağı epey zedelendi, sadece Okan hoca ile değil bence. Ancak Lucas harici kaptanlardan bir ses çıkmaması da tedirgin edici.

4uncu yıldız sezonunada 4 ler yiyerek başlamıştık ve o sezon 4uncu yıldızı takmıştık ikindi devre gaza basarak
5inci yıldız sezonu ve 5 yiyerek başladık, 5inci yıldız olur mu?
o dediğin hoca değişikliğinden sonra oldu. bu mantıkla demekki okan buruk gidip başka gelmeli önce

Bunu kaptanlardan beklerdim, takım- taraftar bağı epey zedelendi, sadece Okan hoca ile değil bence. Ancak Lucas harici kaptanlardan bir ses çıkmaması da tedirgin edici.

muslera boyle vakitlerde itinayla tüyüyor

kerem normalde yapardi ama o da kafada bitirmis meseleyi

Topçuların çoğunun umrunda falan değil dünkü yenilgi.

Her zaman diyorum, transferleri hep baskı altında kafaya oynayan takımlardan yapacaksın, bunlar işte kazanmaya oynamaya alışkın oluyorlar ve kaybedince takıyorlar kafaya.

Diğer türlü, maç kaybedilir, kazanılır olarak görüp o mentaliteyi kırmaları zor oluyor.

Kendinizi de boşa parçalamayın zaten Molde isimli mal takımın bekine bile tav olup her şeyi unuttunuz hemen.

Neydi o müthiş topçu Mannsverk miydi, geçen sene yılın topçusu seçilmiş Hollanda’da.

süper kupa finalinde rakibine 1-0, 2-0, 3-1 yenilebilirsin. sorun değil.

ancak 5-0 yeniliyorsan, bu skorun senin üzerinde bir "hayır" oluşturması gerekir.

aynı östersund faciası gibi.

ben bu "hayır"ı dursun'un istifası olarak görüyordum.

şu ana dek bir şey olmadı. umarım bizim anlayamadığımız bir "hayır" dönüyordur arka planda.

muslera boyle vakitlerde itinayla tüyüyor

kerem normalde yapardi ama o da kafada bitirmis meseleyi
Artık kalmak isteyen-gitmek isteyen netleşse iyi olur gibi; takımda takım olgusuna dair emare hiç görünmedi dün; ciddi sorun olduğu aşikar ama çözüm nasıl olacak bakalım

Ya oturuyorum düşünüyorum biz bu tinercilerinden nasıl 5 yedik. Aklim mantığım almiyor yemin ederim.
Kimse sallamadı maçı. Ne oyuncular, ne Okan hoca, ne yönetim (Sara maç saatinde inmesinin mantığı nedir acaba).

Resmen tatilden yeni dönmüş gibi oynadık + bazı oyuncuların Okan hocayla net bir şekilde sorunu var ve yerli oyuncuların tripleri, rehavet, kötü taktik, orta saha eksikliği, kötü bekler vs vs say say bitmez.

Bir de hocanın yönetimi sürekli desteklemesi umarım maaşının 3 katına çıkarılması ile ilgili değildir.

Beşiktaş’a gittikten sonra ‘sağlıklı hayat için spor yapmıyoruz’ açıklamasını hala unutmadım.
ben onla alakalı bi "yeni imzaladık daha, hemen yaygara koparmayayım " gibisinden yaklaştığını düşünüyorum.

yoksa bunca isim düşüren - elindeki bütçeyi belli edip trasnferde zorlanan yönetim ile taraftarın arasında durmaz - kelimesini bile etmezdi bence.

süper kupa finalinde rakibine 1-0, 2-0, 3-1 yenilebilirsin. sorun değil.

ancak 5-0 yeniliyorsan, bu skorun senin üzerinde bir "hayır" oluşturması gerekir.

aynı östersund faciası gibi.

ben bu "hayır"ı dursun'un istifası olarak görüyordum.

şu ana dek bir şey olmadı. umarım bizim anlayamadığımız bir "hayır" dönüyordur arka planda.
hayırlı iş kasımpaşa galibiyetidir, karagümrük galibiyetidir, yenilgiden hayır çıkması için torrent sezonu gibi 12. yerine 13. olduracak yenilgi hayırlı olur

sportif olayla dursun gitmez önceki tecrübelerimize göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt