- 22 Ağustos 2010
- 32.756
- 37.523
- 3.033
1.5 milyon takipcili hesap
tier yüksektir herhal
قنوات الكاس dediyse doğrudur. zerre şüphe etmem. tier 1.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.5 milyon takipcili hesap
tier yüksektir herhal
forum zaha kerem köhn satmis bile
O kadroyu hafife alan adam kafayı yemiş olmalı.Besiktasin da inanilmaz hafife alindigini dusunuyorum. Sadece takim degil, taraftar tarafindan da.
Bize gelse cuk oturacak Gedson, Rashitca, adamlarda. Ustune Rafa ve İmmbolie eklediler.
Ustune basariya aclar ve iyi bir teknik direktorleri var.
Boyle bir ortamda Okan Buruk Nelson’un sezon basi formsuzluguni goz onune alip Sanchezi direk 11e yazabilir, Zahayi forma adaleti adina 11 baslatabilirdi.
Uzucu bir sezon baslangici hoca adina.
Alkol sagliga zararlidir, acil birak bu isleri@Hakan Kuzu neye gülüyorsun çare bul bana sarhoş olmam lazım
Saydığın kriterlerden bağımsızZaha giderse 15 milyona alinabilecek, tercihen sozlesmesinin bitmesine 1 sene kalmis ama transfer yapamamis, yukselen bir kanat grafiigi olan ve bizim gibi baski yapmaya calisan kanat oyunculari kimler olabilir?
Sağlığa zararlı olduğu için içiyorum zaten güldürme beniAlkol sagliga zararlidir, acil birak bu isleri
Al kol.Alkol sagliga zararlidir, acil birak bu isleri
Zaha giderse 15 milyona alinabilecek, tercihen sozlesmesinin bitmesine 1 sene kalmis ama transfer yapamamis, yukselen bir kanat grafiigi olan ve bizim gibi baski yapmaya calisan kanat oyunculari kimler olabilir?
Korunmak önemli.Şampiyon takımı korumak transfer kadar önemlidir demiş idi Okan hoca, şimdi ayrılık haberleri mi geliyor. Kadroyu korumaktan bir maçla vaz mı geçildi?
Adama sorarlar.Jelert 9+2
Sara 18+2
31m, vay be