Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Yürekli: "Beşiktaş maçı sonrası sol bek, kanat ve stoper pozisyonu için çalışmalar başladı."
Yok bu sene o sene değilAyrıca ben size diyim sezon sonu Söke söke şampiyon olucaz bazen bela gibi şer gibi görünen şeyler hayırlara vesile olur bu hezimeti görmesek Okan hocanın inadı kırılmıcaktı eksik mevkileri görüp transfer yapmıcaklardı
Her turlu hoca ile yonetimin transferidirSara tutarsa yönetim transferi
Tutmazsa hoca’nin transferi
Art niyet bunu gerektirir
Haluk Yürekli: "Beşiktaş maçı sonrası sol bek, kanat ve stoper pozisyonu için çalışmalar başladı."
Dedikleri doğruysa iyi ki yemisiz üstadsanırım birazdan iyi ki 5 yedik diyecek h.y
Defansif orta saha değil abi bize ndiaye gibi bir profil lazım box to box Torreira safkan 6 numara oyuncusu yokluktan 8 oynatıyoruz adamı onun yeri 6 numaraYeni bir defansif orta saha alınmayacaksa derbiler ve Avrupa maçlarında orta ikili torreria-kaan olmalı çok üretken olmasalar da sürekli geçiş ve pozisyon da vermezler en azından
Güzel limit açılır zaten oynatmayacak hocam bizle kumaşı da tutmadi bunun başka bir evrende başka halinle Mr ZahaHaluk Yürekli: "Al İttihad'ın Zaha'yı istediğine dair haberler geldi."
Erden Timur nasıl kaynak yarattı ise bulacaklar.Dediklerinin maliyeti 70 milyon euro sadece bissaka jelert 25-30’ zaten.
Apokerim e teklif vardı gidiyor olabilir belkiStoper ve kanat ne alaka ya? Giden olmadigi sürece gerek yok.
Sol bek her türlü alinmali ama. Hatta ilk 11 icin.
Ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum hocamYok bu sene o sene değil
KesDedikleri doğruysa iyi ki yemisiz üstad
Torreiira-kaan ikilisi harika oynuyorlardi orta sahada üstünlük kuruyorlardi bayern vs maclarinda.. sonra okan hocamiz ne olduysa bidaha oynatmadiYeni bir defansif orta saha alınmayacaksa derbiler ve Avrupa maçlarında orta ikili torreria-kaan olmalı çok üretken olmasalar da sürekli geçiş ve pozisyon da vermezler en azından
KargalaaaarrrKuslar mi soruyor?
Zaha ve ziyechte gitmeli bu kasvet dinmeli yanlış anlaşılmasın bu geldiğimiz nokta Zaha zşyech ve Kerem üçlüsünün birbiri ile olan forma yarışı özellikle Zaha ve KeremKerem&köhn satılsın kafi