Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.373
- 2.258
- 2.278
Barışı satmanın yolunu yapıyolar heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 taksit bitmeden ayakkabı ayağımda patlıyor ama o biraz dertTam Dursun Özbek vizyonunu tarif ettin renktaş aynen öyle yapıyor
Bizim oyuncumuz tekrar teyit ettiler.@Emre Zeytinli
Bunu haluga gönderde morutanın ankaragucu oyuncusu oldugunu çözebilsin herifOLIMPIU VASILE MORUTAN - Futbolcu Bilgileri TFF
OLIMPIU VASILE MORUTAN - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar...www.tff.org![]()
Haluk Yürekli: "Galatasaray çok kanat var diyip Oğuz Aydın'ı almamıştı günün sonunda 1 tane kanat alınacak."
Etmezsen hatrımız kalırHaluk Yürekli: "Metin Öztürk Erden Timur'dan boşalan koltuğa oturmak istiyorum bana başkan vekilliği verilmeyecekse istifa ederim demiş."
İstifa etmeyen adam değil.Haluk Yürekli: "Metin Öztürk Erden Timur'dan boşalan koltuğa oturmak istiyorum bana başkan vekilliği verilmeyecekse istifa ederim demiş."
Hayır bence o yalanı satmak için çıkarıyorlar.Hem de en değerlileri yok parasında satıp transfer yapacaklarGüzel limit yalanına sarıldıklarına ve bunu pompalattıklarına göre panik transferleri yapmayacaklar gibi duruyor. En korktuğum buydu. Kimse gitmezse böyle transferi kapatırız umarım
Adam yeşilçam karakteri gibi yav hahahahaahahahahaHaluk Yürekli: "Dursun Özbek herkese başkan vekilim sen olacaksın diyip söz vermiş."
Yusuf Yazıcı işte alırlar yakındaBonservisi elinde olan Adam var mi halen bir yere gitmemiş? Bir bakmak lazım...

Secime gidebilecek kadar yonetim kurulu istifası gelir inşallahHaluk Yürekli: "Metin Öztürk Erden Timur'dan boşalan koltuğa oturmak istiyorum bana başkan vekilliği verilmeyecekse istifa ederim demiş."
Morutan mıHakikaten ne oldu o çocuğa ya.
Asla inanmiyorum.Karakterlerini belli etti yönetim.Saddam gibi saklanirlar sezon sonuna kadar.Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın kaybettiği 5-0 hezimet sonrası artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak."