Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.792
- 4.217
- 1.468
Olivera ve Zaha bu takıma maddi manevi yük. Bu ikisini gönderebilmek çok önemli ama yönetim bunu da başaramadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun takimda 1 kisi bile iyi oynamadı berkanda iyi falan degildi.Iyi karekter, iyi Galatasarayli hic bi zaman laf etmem reis. Ama ilk 11 oyuncusu olmadigini umarim hepimiz hemfikiriz.
Pek umurlarında olduğunu sanmıyorum. Kaybedilen paraya üzülürler sadece.Yönetim bu mağlubiyetten sonra bir de Şampiyonlar ligi ön elemesini geçemezsek ortalığın karışacağını biliyor.
O yüzden paçaları tutuşmuş, paniklemiş durumdalar
Ne yapacaklarını kendileri de bilmiyor şu an
Bu manyak olur isteRabiot'un anasını ikna edek.
Torreira - Rabiot
Sara
Ben iyimi dedim libosfieldDun takimda 1 kisi bile iyi oynamadı berkanda iyi falan degildi.
Daha gecen seneden bu adamlarin sorunlu olacagi belliydi. Transfer yapmadan en onceki hedef bu elemanlari gondermek olmaliydi. Cok rezil bir yonetim var.Olivera ve Zaha bu takıma maddi manevi yük. Bu ikisini gönderebilmek çok önemli ama yönetim bunu da başaramadı.
Bu manyak olur iste
Bence deHerhangi birini yetiştirme ihtimalleri yok.
Sallai kimMuslera
Jelert - Sanchez - Abdülkerim - Locko
Sara - Torreira - Rabiot
Sallai - Icardi - Barış
Freiburg sağ kanadıSallai kim
Umut 1 mesaj daha alıntılasa iyi diyecektin yumuşama diye dedim ulanBen iyimi dedim libosfield
Muslera
Jelert - Sanchez - Abdülkerim - Locko
Sara - Torreira - Rabiot
Sallai - Icardi - Barış
Evet doğru gerçi çok geç kaldık kiralık birini çekelim o zaman daha gençHocam guido mu kaldi herif west ham yapti
Takımın izinli olmasını aşamıyorum![]()
Zaha + Kerem 30 m euro sattık.
Rabiot'a 15 taksitle 15 m euro imza parasını dayadık mı 5 m euro maaş + 3 m euro dışarıdan sponsor desteği ettimi sana 8 m euro maaş hiç bonservise girmeden etliye sütlüye karışmadan sihirbazlık yapıyoruz.
Gelen 30 m euro'yu Locko ve sol kanat ya da sağ kanat forvet için artık kime gömeriz bilmiyorum.
Hayırlı olsun.
sonra da ruyadan uyanıyoruz herhalde