Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.400
- 66.500
- 5.003
O kim yav. Bildiğim tek juninho lyondakimiddlesborodakidir heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kim yav. Bildiğim tek juninho lyondakimiddlesborodakidir heis
Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3 sezona yayılmış 9 eşit taksitte 18.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.Simdi biz bu sarayi 18 e 3 taksitte aldik ya.
Bu senenin odemesi 6 m. Oluyor.
Bu bahsedilen Limitten sadece 6 mi dusuyor yoksa direkt 18 mi dusuyor ?
O kim yav. Bildiğim tek juninho lyondaki
Rashica'nın geldiği sene bize gelecek olan ama son maça çıkıp öyle gelecekken son maçta sakatlanan oyuncuydu değil mi? O yüzden Rashica gelmişti sanırım.Freiburg sağ kanadı
1 sezonda 6 ödeyeceğiz işte onu demek istemiş.Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3 sezona yayılmış 9 eşit taksitte 18.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.
3 sezona yayılmis diyor rtaş 3 taksit degil
Yok be benimki olumsuz hava dağılsın diye biraz gırgırda olsun dedim boş bir mesajdı ciddi değilim yani eğer Sergen gibi giriş yapsam Plüton veya Uranüsten girerdim.Sergen hesabı ele geçirmiş.
Akrabası falan herhalde. Okadar brezilyalı varken o mu 1.sıraya konurboroda vardı bi tane eskiden o da iyi herifti
Şöyle iddialar mevcut kimdir bu hesap bilmem flood halinde bir kaç tweet atmışher kim ki kendi menfaatini gs önüne koyup kulüp için canını dişine takan adama iftiralar atıp kulüpten kaçırdıysa şerefsiz oğlu şerefsizdir
Yok be benimki olumsuz hava dağılsın diye biraz gırgırda olsun dedim boş bir mesajdı ciddi değilim yani eğer Sergen gibi giriş yapsam Plüton veya Uranüsten girerdim.

9 taksit, 3 degilSimdi biz bu sarayi 18 e 3 taksitte aldik ya.
Bu senenin odemesi 6 m. Oluyor.
Bu bahsedilen Limitten sadece 6 mi dusuyor yoksa direkt 18 mi dusuyor ?
Şöyle iddialar mevcut kimdir bu hesap bilmem flood halinde bir kaç tweet atmış
Dün plüton uranüs bize girdi kesin. Nasıl saçma şanssız bir maçtı yavYok be benimki olumsuz hava dağılsın diye biraz gırgırda olsun dedim boş bir mesajdı ciddi değilim yani eğer Sergen gibi giriş yapsam Plüton veya Uranüsten girerdim.
gs için beka sorunuBu sinsiden herşey beklenir. Dursun yancısı
Nelsson ıskaladığı an resmen zaman durmuş gibiydi olabilecek en kötü senaryo gerçekleşti ama vardır bi hayır diyelim.Dün plüton uranüs bize girdi kesin. Nasıl saçma şanssız bir maçtı yav
1 defa olur anlarım da. Nelson kırmızı a.kerim penaltısı falan sakar şakir filmine döndü maçNelsson ıskaladığı an resmen zaman durmuş gibiydi olabilecek en kötü senaryo gerçekleşti ama vardır bi hayır diyelim.