Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.186
- 24.210
- 3.093
Apodan max verimi aldık bence 2 şamp büyük emeği var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hermoso işi yalnız mantıklı geliyor, jk uzun zamandır istiyor bunlar çalım atayım diye yüksek maaşla bağlayabilirler harbiapoyu arap yarımadasına kitleyip hermosoya yıllık 6 milyon euro verebilir bizimkiler
Ricardo rodriguez tam cenk ergün transferi olur.Bonservisi elinde olan Adamlar. Hani bonservisi limitimiz 2 Mil avro ya (kimse satılmaz ise)
Ekli dosyayı görüntüle 255567Ekli dosyayı görüntüle 255568Ekli dosyayı görüntüle 255569
Tamam adminim de , biz bu herife bu sene kac odicez ? Bu seneki limitten sadece bu sene odeyecegimiz mi dusecek ?9 taksit, 3 degil
apoyu arap yarımadasına kitleyip hermosoya yıllık 6 milyon euro verebilir bizimkiler
Şöyle iddialar mevcut kimdir bu hesap bilmem flood halinde bir kaç tweet atmış
2 gun once biri yazmisti burada ama kimdi hatirlamiyorum, sanirim bu yil odedigine bakmiyorlar TFF harcama limitlerinde. Tamami neyse oymus diyordu biri ama dogru bilgi mi emin degilim.Tamam adminim de , biz bu herife bu sene kac odicez ? Bu seneki limitten sadece bu sene odeyecegimiz mi dusecek ?
Hafta sonuna kadar Köhn'ü 8+2m'e satıyoruz ve Matheas veya Davies'i 5m'e alıyoruz. Dubois'i 1m'e Başakşehire satıyoruz ve 3m'e sağda da oynayabilen bir scout solbeki alıyoruz. Bu kısa vadeli program. Sonra satılanlara göre kanat veya ortasaha alınabilir.Zaha + Kerem 30 m euro sattık.
Rabiot'a 15 taksitle 15 m euro imza parasını dayadık mı 5 m euro maaş + 3 m euro dışarıdan sponsor desteği ettimi sana 8 m euro maaş hiç bonservise girmeden etliye sütlüye karışmadan sihirbazlık yapıyoruz.
Gelen 30 m euro'yu Locko ve sol kanat ya da sağ kanat forvet için artık kime gömeriz bilmiyorum.
Hayırlı olsun.
Nelson kıçının ustune 1 daha düştu ilk yari sonlarına dogru bu arada 1 pozisyonda orada torreira olmasa yine goldü yani tam sakar şakir filmi gibiydik dünkü maç.1 defa olur anlarım da. Nelson kırmızı a.kerim penaltısı falan sakar şakir filmine döndü maç
2 tanesi gayet olabilir ama daha fazlasi biraz sakat. Tabi rakibe de bagli.İcardi ziyech mertens ve zahadan aynı anda sahada sadece 1 TANESI oynamali. 2 tanesi bile oynarsa bu takim için büyük yük şu anda. Takım acilen gençleşmeli ve belli bir tempoyu kaldırabilen topçular sahada olmalı. İşin acı tarafı şu an için tempolu futbolu kaldırabilecek 2 tane topçumuz var takımda. Barış ve torreira geri kalan herkes yürüyen ceset gibi.
Erden timurla ilgili kim varsa hepsini yokettiler.Işini iyi yapan adami niye gönderirsin.Tam bir siyasetçi kafasi.Sosyal medyadaki adam bıraktı oradaki kalitesizlik bile hissediliyor, ne hallere düştük ya.
Mertensle falan direkt yol yakınken yollar ayrilmaliydi miyadini tamamladi adam Geçen sene. Bokunu çıkartmaya kötü ayrılmaya bayılıyoruz. Bu takim çağdaş futbol düzeni sayılan orta sahaların kanat forvetlerin açıklarını kapattıklari 4-3-3 düzeninde futbol oynamali. 4-4-2 ymis 4-2-3-1 miş falan artık yok çağdaş futbolda. Bats girecekse oyuna icardi çıkacak mesela.Arkadaşlar hala orta sahaya Kaan yazanları görüyorum evet iyi bir oyuncu geçen sene beklediğimizden fazla katkı verdi ama Kaan bu saatten sonra tempo kazanamaz. Bizim sadece çok iyi bir yedek olur joker olması da cabası. Ama malesef bizim takımda sürekli bir orta saha olamaz bu sevdadan vazgeçin. Bizim acilen 4-3-3 e dönüp Tor- Sara- Breivik(Dayı) şeklinde 3 lü orta sahaya dönmemiz gerekiyor.
Yönetim zaten yoktu, Erden gidince iyice ayyuka çıktı. Şimdi akbabalar belli oluyor sadece.Mevcut yönetim meşruluğunu kaybetmek üzere. İşin rengi değişmeye başladı..