Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timurla ilgili kim varsa hepsini yokettiler.Işini iyi yapan adami niye gönderirsin.Tam bir siyasetçi kafasi.
Kendi ayrıldı.

Demireli de pasifize edilmiş söylentileri var keza Ayhan da.

Sportif AŞde de koltuk kavgaları varmış kim başta olacak diye.

Kiralik:
Mukiele
Casadei

Bonservisi makul:
Tessmann

Bonservisi elinde:
Depay

olursa bunlardan biri olabilir cunku daha da fazla para harcamazlar bence.

Kendi ayrıldı.

Demireli de pasifize edilmiş söylentileri var keza Ayhan da.

Sportif AŞde de koltuk kavgaları varmış kim başta olacak diye.
sportif aşde bir işler dönüyorki bir sürü kişi oraya geçmek istiyor.Nedendir admin.Yetkilerinde bir açik olup el altindan birsey yapilabiliyor mu.

2 gun once biri yazmisti burada ama kimdi hatirlamiyorum, sanirim bu yil odedigine bakmiyorlar TFF harcama limitlerinde. Tamami neyse oymus diyordu biri ama dogru bilgi mi emin degilim.
Yanlış.

Bu yıl ödenecek rakamlar girer limite. 3 yıllık ortalama gelirine göre de limit belirlenir, o yüzden her gelirin 3te biri limit hesabına sokulur.

Limit diyenlere ,bankalar birligi diyenlere direkt sövün bilinki bunu diyende hırsız

Fener yada 8jk için 1 kere bile limit yada bankalar birligi duydunuzmu 1 kere bile bankalar birligi ödemesi yapıyorlar cümlesi bile gecmedi

sportif aşde bir işler dönüyorki bir sürü kişi oraya geçmek istiyor.Nedendir admin.Yetkilerinde bir açik olup el altindan birsey yapilabiliyor mu.
Reklam ama tabii suistimal etmek isteyen eder.

Her köşeye GSYİAD’dan biri koyulmuş, kulüpte ciddi söz hakları olmaya başladı.

Erden Timur ayrılırken 1 sene kaybedelim sözü bu durumda kritik noktaydı, bu adamlar iyice yerleşirse kolay kolay kimse indiremez, kongrede başarıdan çok ada vs konularına bakan insanlar da var.

Yanlış.

Bu yıl ödenecek rakamlar girer limite. 3 yıllık ortalama gelirine göre de limit belirlenir, o yüzden her gelirin 3te biri limit hesabına sokulur.
O son cumlendeki soz icindir o zaman. Demek taksitleri daha fazla yila yayilinca harcama limitinden o kadar az duser bu sene icin.

İlk yarı sonu şampiyon olamayacak gibi olur hamsilerde olacak gibi olursa 3-5 iyi oyuncuyu ocakta onlara kiralayalım şampiyon olsunlar bu sezonu böyle bay geçmiş olalım

Strateji desen var

O zaman sadece nakit odeme sikintisi degil , limitten de cok yememek icin taksit isteniyor dogru mu anladim?
Doğru.

Limitten fazla geliri var kulübün zaten, bu şekilde zarar etme ihtimalleri kalmıyor BB borcu da olunca.

Fazla geliri de oyuncu maaşlarına imaj hakkı olarak sokuyorlar örneğin Zaha 4+2 imaj hakkı alıyor üstüne sponsorluk üzerinden bir bonus var, limite yansıyan kısım 4.3 ama bilançoya yansıyan 6.5 gibi.

Bonserviste limit dışı harcayamazsın çünkü imaj hakkı diye bir şey orada anca dışarıdan sponsorluk geliri verirsin zengin başkanın varsa.

Zaha giderse 15 milyona alinabilecek, tercihen sozlesmesinin bitmesine 1 sene kalmis ama transfer yapamamis, yukselen bir kanat grafiigi olan ve bizim gibi baski yapmaya calisan kanat oyunculari kimler olabilir?
Damsgaard pres frekansı yüksek kanatlardan. Dayanıklılığı yüksek. Fena da topçu değil ama sakatlık geçirmişti diye hatırlıyorum.

Edit: Videosunu bile buldum;

Son düzenleme:
Bu isler ne olacak nereye varacak yonetim ve takim icin öngörün nedir
Yönetim 2 sene devam eder istifalar olsa da.

Takım bu sene şampiyon olamaz; sonrasına bir şey diyemem Okan giderse FT ile görüşürler kesin ama gelir/gelmez bilemem.

Sövmekten arastirmadim,8jk ve fener bankalar birligi ödemelerine basladimi? Yoksa sadece bizim ödüyoruz

hocamın hayatında hiç kulağına çalınmamış bi sol bek transferi lazım acilen.

Kerem,zaha ve ziyech giderse ki gitmeliler o zaman 2 kanat transferi gerekir onun dışinda ortasaha ve sol bek olmazsa olmaz..
Bunların dışinda gidecek isimler zaten belli geç bile kalındı acil yollanmali
Son olarak kuzeyden oyuncu bakilmamali ucuz falan degil yetenekli de degiller,kendi liglerinde çift haneli gol asist yapan adamlar transfer olunca patliyor uzak durmak lazım yetenek lazim bize

şaka maka hasan arat toplam kupada ali koç hırtını geçti. düşmanlarımızın faydası dostlarımızdan çok yemin ederim

İkisinde de tam futbolcu tipi var.
GUK8psGWkAAkgUy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt