Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geçmiş olsun. Yalan yok şimdi bu haberi görünce aklıma direkt Zaniolo geldi.

Belki hoca onu forvete atıp uygun bir sistem kurarsa iyi performans verebilir.

Bu takım zaten son şansı burada da oynamaz ise en fazla İtalya alt sıra takımlarında kendini yıldız oyuncu gibi sanıp takılır.

Sempatik oyunculardan zarar gelmez asıl sinsi olan oyuncular tehlikelidir.

Yaparsın abi, doğru dizilişle yaparsın. Büyük takımların hepsi bu tip kanatlarla oynayıp beceriyor bu işi. Yeter ki sen takımını doğru dizip futbolcuların rollerini maçtan önce doğru bildir. Yedekten soktuğun adamdan takıma taktik vermsini bekleme :)
Boey gitmemiş, solbeke ona yakın biri ve Torreria' ya sağlam bir partner alınmış olsa yapardın. Bunlar olunca da yine Barış tercih edilirdi ayrıca.

Boey gitmemiş, solbeke ona yakın biri ve Torreria' ya sağlam bir partner alınmış olsa yapardın. Bunlar olunca da yine Barış tercih edilirdi ayrıca.
İşte diyorum ya sağ bekte Barış'ı solda Jelert'i göbekte de üçlü oynatırsan oynarsın. Diğer türlü olmaz.

Mesela 40 m euro verirler o zaman Sanchez'in satılmasına karşı olmam ama bu yönetim varken 20'li komik rakamlara gitme ihtimali bile inanılmaz geriyor o yüzden kesinlikle ama kesinlikle bu yönetim olduğu sürece satılmamalı.

bu arada bu gegenpres muhabbeti biraz yanlış anlaşılıyor gibi

biz high press dedikleri şeyi yapıyoruz ama gegenpres bu değil

ggegenpres sahanın her yerinde topu kaptırdığın anda hızla geri almayı hedefleyen bir oyun

bizim 2. bölge ve hatta 1. bölgedeki top kayıplarımız sonrası yoğun preslerimiz yok

daha çok alana yerleşmeyi hedefliyoruz oralarda

o yüzden biz gegenpres oynamıyoruz zaten

Biz iki gündür kan ağlıyoruz vatandaş hiçbişey olmamış gibi gülüyor ya

V. bronckhorst 5. golü attığında bu kadar gülmedi abi

Rangnick turnuva boyunca 4231 dizilmedi mi ben mi yanlis hatirliyorum?
Hocam rangnick o sistemi baumgartner gibi bir canavarla oynuyor biz de aynı yerde 38 yaşında mertens var

Bizde ziyech’in oynadığı yerde merkez orta saha olan sabitzer veya laimer kullanıyor.

Gegenpress her dizilişte uygulanır fakat elinde fizik gücü yüksek tempolu uygun profiller varsa.. bizim takımın %90’ı kağıttan helva fiziki anlamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt