Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Her şey apaçık ortaya çıktı kimlere güvenmeyeceğini biliyorsun artık hocam. Sen bizi bu cendereden çıkartacaksın. Bu tokadı yedin cevabını sert ver.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu işi hocaya bırakmamak lazım yoksa her sene transfer yapsakta yetmeyecek taktik, teknik bunlarda iyi olduğunu düşünüyorum ama transferde de doğru tercih yapmıyoruz.Hocamızın kafasındaki futbolu oynatması için takribi kaç adama daha ihtiyaç var
23?
Hocaya bırakmıcaz kime bırakıcaz yav, tabii ki ona bırakacaksın zaten olan şey mevcut listeden oyuncu söylenir hoca okay veya hayır der.Bu işi hocaya bırakmamak lazım yoksa her sene transfer yapsakta yetmeyecek taktik, teknik bunlarda iyi olduğunu düşünüyorum ama transferde de doğru tercih yapmıyoruz.
Doğru yapıda transfer yapılması lazım hoca ısrarla 3'lü oynayan bek istiyorsa almamalılar ya da pres futbolunda ısrar ediyorsa fizik kalite, hız ve kuvvetli oyuncular seçsinler.
Dünden beri halen 2 tane sol bek ismi düştü ikiside 3'lü sol bek umarım yine bu tarz bir hata yapmayız önümüzde 2 tane örnek varken 3'ncü demek artık eşeklik olur.
Trip atmayan taraftara ihtiyacı var öncelikle.Hocamızın kafasındaki futbolu oynatması için takribi kaç adama daha ihtiyaç var
23?
Hocamızın kafasındaki futbolu oynatması için takribi kaç adama daha ihtiyaç var
23?
LockoHocamızın kafasındaki futbolu oynatması için takribi kaç adama daha ihtiyaç var
23?
Haklısınız ama en azından önüne koyulacak oyuncu listesini hazırlayan artık scout ekibi mi hocanın kendi ekibi mi gidip sisteme 0 uygun adamın isminide yazmasalar daha iyi olur gibi.Hocaya bırakmıcaz kime bırakıcaz yav, tabii ki ona bırakacaksın zaten olan şey mevcut listeden oyuncu söylenir hoca okay veya hayır der.
Zaha ve Ziyech gidecekmiş. Takım dağıldı ...
bana 3 dedileryoung boys kurası sonrası en az 2 transfer elzemdir.
x platform gez birazKim diyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belki de hoca sürekli ofansif adam istiyordur?Haklısınız ama en azından önüne koyulacak oyuncu listesini hazırlayan artık scout ekibi mi hocanın kendi ekibi mi gidip sisteme 0 uygun adamın isminide yazmasalar daha iyi olur gibi.
Trip atmayan taraftara ihtiyacı var öncelikle.

2 + birde sürpriz transfer kovalıyorlar..bana 3 dediler