- 20 Eylül 2009
- 19.024
- 17.573
- 2.773
Ben eve göre demiştim zatenEvde yaparim yemekleri))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben eve göre demiştim zatenEvde yaparim yemekleri))
Sağ kanatmış bu biz sola aramiyormuyuz yav
YalanPablo solari ile ilgili haber çıkmış arjantin'de.
Akşam araştıracamGabriel Pec
Onun şunun bunun ve başkanın payını düşünce kalan bu sanırım.Bu limitler bi bize var zaten
İstemekle olmazTransfer istiyoruz
Bizim yönetim bu transfer girmediyse hem yönetime hem İlkay'a kızarım , bizim yönetim transfere girmesine rağmen fb ye imza atarsa bu sefer yönetime kızmam ve İlkay'a Figo muamelesi çekerim. Kariyeri yaptın parayı yaptın yaşın da geldi niye açıktan tuttuğun rakibine gidesinİlkay fb yaparsa ben iptal olurum çok net
O herif sol bek değil. Hayatında sadece 2 maçta sol bek oynamış. Orta sol/sağ oynamış hep. Gelirse anca Zaha yerine filan olur.Molde sol beki Lavuk ve İlkay ı alıp dalgamıza bakalım.
Haklı.
İtalya medyası bizim medyaya biraz benziyor. Böyle sporundibi ,nexusspor gibi çok ucu olmayan şeyleri ortaya atan basın organları var.
İtalya’da sadece CalcioMercato güvenilir.
Hatta bizim muhabirlerin çoğu CalcioMercatoIK benzeri bir ajans var onu esas CalcioMercato’ya bağlı sanıyor ama halbuki adidas-abibas gibi birşeydi.
Bir haber BİLD - CalcioMercato - DiMarzio - Fabrizio ya da Kuzey ülkelerinin yerel basını gibi kaynaklardan direkt olarak yayınlanmıyorsa çok güvenmeyin derim