Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Çalımbay Sivas'ın başında Avrupa Ligi'ne katılacakken bizden Cicaldau ve Morutan'ı kiralık istemişti.

As oyuncu olarak kullanacağı da çok belliyken tutup tepkilerden dolayı adamları oraya göndermedin.

Hadi Morutan'ı İtalya 2. ligi Pisa'ya gönderdin iyi diyelim ama bence Avrupa Liginde oynamaya devam etmeliydi. Cicaldau'yu ne demeye Katar çölündeki halı saha ligine gönderdin? 1 sezon önce 6-7 milyon € yatırım yapılmış bir oyuncuya reva mıydı? Bende sevmesem de Rıza'nın elinde iyi bir sezon geçirseler (Sivas o sene hatırladığım kadarıyla dar kadrosuna rağmen çok iyi Avrupa Ligi oynadı) her türlü zarara girmeden bu oyunculardan çıkmış olurduk.

Hurma'ya oyuncu vermeyelim, işte Rize'ye/Sivas'a kiralık vermeyelim tamam da verdiğimiz oyuncu orada doğru bir hocaya denk gelse gelişse fena mı olur? Bu tarz sezon içinde yaşanan nefretleri uzatmamak lazım. Baran'da gitsin oynasın bu formayı hak ettiğini göstersin. Sonrasında burada şansını tekrar denesin sıkıntı yok bunda bence.

Sol bek için ciddi ciddi Köhn den çıkılıp bir sol bek alacağız gibi

Molde sol beki Lavuk ve İlkay ı alıp dalgamıza bakalım.

İlkay fb yaparsa ben iptal olurum çok net
Bizim yönetim bu transfer girmediyse hem yönetime hem İlkay'a kızarım , bizim yönetim transfere girmesine rağmen fb ye imza atarsa bu sefer yönetime kızmam ve İlkay'a Figo muamelesi çekerim. Kariyeri yaptın parayı yaptın yaşın da geldi niye açıktan tuttuğun rakibine gidesin

1722867958672.webp

Haklı.

İtalya medyası bizim medyaya biraz benziyor. Böyle sporundibi ,nexusspor gibi çok ucu olmayan şeyleri ortaya atan basın organları var.

İtalya’da sadece CalcioMercato güvenilir.

Hatta bizim muhabirlerin çoğu CalcioMercatoIK benzeri bir ajans var onu esas CalcioMercato’ya bağlı sanıyor ama halbuki adidas-abibas gibi birşeydi.

Bir haber BİLD - CalcioMercato - DiMarzio - Fabrizio ya da Kuzey ülkelerinin yerel basını gibi kaynaklardan direkt olarak yayınlanmıyorsa çok güvenmeyin derim

Yukarıda alıntıladığım mesajın birebir örneği. CalcioMercatoIT’nin esas CalcioMercato ile hiçbir alakası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt