Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.163
- 9.239
- 2.018
40 milyon doğruysa yanına Köhn ve Zahayıda hediye edelim.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baştan aşağa yalan/yanlış.Sözün özü transferde Okan Hoca'nın yetkisi felan yok. Aynı mantıkla bakarsan beksiz Avrupa'da oynamaya da Ndonbele ile sezona başlamaya da hoca karar verdi.Herkes bu durumu adı gibi biliyor.Hoca bu badirelerden başarı ile çıkıp Fatih Terim gibi daha üste çikar ama ilk sorunda yönetimle papaz olur. Sezon da başlamadan biter... 2 senedir Erdem Timur kurdu takımı, hoca da sisteme monte etmeyi denedi. Bana göre de baştan yanlış bir süreç ama buralardan da başarı ile çıktıktan sonra Okan Hoca'ya güven oluşup istediği yapılır belki.
Benmi bir şey kaçırdım? Herkes İlkaya bitti gözüyle bakıyor
Sanchezi 40m a satiyozBenmi bir şey kaçırdım? Herkes İlkaya bitti gözüyle bakıyor
Baştan aşağa yalan/yanlış.
Kaç tane de röportajda açık açık oyuncuları kendi istediğini söylüyor.
Buna rağmen hala şu ifadelerle nasıl yalan yazabiliyorsanız ya.
Bir kere şunu yaşayan teknik direktör istifa etmiyorsa karaktersizdir, hiç bir kulüpte de kendi istediği yapılmadığı sürece durmaz.
Bu tür asılsız yalanların yeri de bu forum değil.
dombiliyi sanmam istesin.%100 doğru. Dün burada videosu vardı. Zanioloyu ben istedim. Zahayı ben istedim. Onu, bunu ben istedim diye. Hatta Zaniolo için gidip başakşehirdeki maçına atıfta bulunuyor. O zaman bize iyi oynamıştı diyor. Üstüne problemsiz olsa buraya bu yaita gelmez. O problemleri biz çözeceğiz diyor. Gördük çözme sistemini. Maç sonrası oyuncusunu medya önüne atıyor.
Tüm oyuncuları hoca istedi aldılar. Bu kadar basit bu olay.
onu boş ver. sinan yılmaz aşırı övmüş, beklentim çok yükseldi şahsen. o adamda scouting gözü varlan karakullukçu Sara yı övmüş. Bi düşünce sardı beni
dombiliyi sanmam istesin.
Emre Özcan tempolu önde basan bi adam diyor. Pres oyununda katki yapar dedi . Bana pek öyle gelmedi. Ben dün 2 maçını 90 dakika izledim temposu anlatılan kadar yüksek değil, fizik gücü demirbay gibiydi. Tekniği üst düzey değil ama ortalama üstü,oyun görüşü fena degil. 8'den beklediğimiz oyun kurulumuna katkısı iyi olur ama tempo yönünden sıkıntı yaşayabiliriz. Gol bölgesine çok giriyor. 6-8 değil de 8-10 gibi daha çok. İzlediğim maçların birinde 4-2-3-1'in 10 numarasiydi digerinde sağ kanatta oynuyordu.emre özcandan sinan yılmaza herkes bu sarayı çok övüyor
hayırlısı bakalım
Dün mü Gs taraftarı oldun hocam? 6-0 dan sonra hiç kutlamasaydik o zaman yıllarcaBu sene şampiyon olursak sevinecek var mi 5 yememizden dolayi, ciddi soruyorum
dombiliyi sanmam istesin.
İstisnalar var, Dombele gibi ya da Ziyech yerine Rashica istiyordu ama %90 kendi istediği adamlar.%100 doğru. Dün burada videosu vardı. Zanioloyu ben istedim. Zahayı ben istedim. Onu, bunu ben istedim diye. Hatta Zaniolo için gidip başakşehirdeki maçına atıfta bulunuyor. O zaman bize iyi oynamıştı diyor. Üstüne problemsiz olsa buraya bu yaita gelmez. O problemleri biz çözeceğiz diyor. Gördük çözme sistemini. Maç sonrası oyuncusunu medya önüne atıyor.
Tüm oyuncuları hoca istedi aldılar. Bu kadar basit bu olay.
ben imkansız görüyorum fred yok ortasahaları patates lille rahat eler görüşündeyimSikeciler lille i gecer mi
Emre Özcan tempolu önde basan bi adam diyor. Pres oyununda katki yapar dedi . Bana pek öyle gelmedi. Ben dün 2 maçını 90 dakika izledim temposu anlatılan kadar yüksek değil, fizik gücü demirbay gibiydi. Tekniği üst düzey değil ama ortalama üstü,oyun görüşü fena degil. 8'den beklediğimiz oyun kurulumuna katkısı iyi olur ama tempo yönünden sıkıntı yaşayabiliriz. Gol bölgesine çok giriyor. 6-8 değil de 8-10 gibi daha çok. İzlediğim maçların birinde 4-2-3-1'in 10 numarasiydi digerinde sağ kanatta oynuyordu.