Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkimizin aynı fikirde olduğu bi konu var bi orta saha daha şartsen ve özcan tam tersi oyuncular anlattınız
bakalım hangisi çıkacak
videolardan gördüğüm kadarıyla prime selçuk inan oyun kuruculuğu var sanki bu adamda. uzun pasları ve top dağıtması iyi görünüyorEmre Özcan tempolu önde basan bi adam diyor. Pres oyununda katki yapar dedi . Bana pek öyle gelmedi. Ben dün 2 maçını 90 dakika izledim temposu anlatılan kadar yüksek değil, fizik gücü demirbay gibiydi. Tekniği üst düzey değil ama ortalama üstü,oyun görüşü fena degil. 8'den beklediğimiz oyun kurulumuna katkısı iyi olur ama tempo yönünden sıkıntı yaşayabiliriz. Gol bölgesine çok giriyor. 6-8 değil de 8-10 gibi daha çok. İzlediğim maçların birinde 4-2-3-1'in 10 numarasiydi digerinde sağ kanatta oynuyordu.
muhtemelen hocanın direkt yönetimden talep ettiği isimler miçö angelino ve davinson
bunun dışında torreira icardi mertens gibi tutanlar da zaha ziyech dombili zaniolo gibi tutmayanlar da dahil olmak üzere süreç muhtemelen menajerlerin yönetime sunduğu ve yönetimin niyetli olup de hocaya böyle bir imkan var alalım mı dediği ve onay aldığı transferlerdir
Fatih Altaylı nın videosunda bu transferlerden ve süreçten bahsediyor. Teknik ekip bize bir liste verdi bizde oyuncuları ikna etmeye gittik diyor. Benim işim ikna etmek diyor. Tek ndombele son gün karşımıza geldi dedi. Menajer teklifi ile sanırım. Onda da denemeye karar vermişler. Eğer bu teknik ekip içinde hoca varsa o zaman hoca istemiştir. Liste hazırlanırken menajerlere sormuşlardır bilemem. Öyle bir şey demedi doğal olarak.
Sacha Boey gitti derbi üstünlüğü bitti diyebiliriz.problemimiz ne?
son 4-5 kritik büyük maçta sahaya gübrelemek. nispeten basit maçlarda problem yaşamıyoruz.
ilk sezonda tüm derbilerde süpüren takımın 2. sezonda sıkıntı çekmesinin sebebi ne? bence gidenlerin yerine fizik kalite ve atletizm olarak tersi profiller koymak ana sebep. boey-rashica 2lisinden kaan ayhan-ziyeche geçtik. Kaan süper bir oyuncu ama asla bek değil artık, orta sahada değerlendirmemiz gerekiyor. ziyech ise geçen sene bütün çata çat maçlarda sıçtı, neredeyse hiç ayakta dahi duramadı. onana'nın sayesinde 2 gol attığı maç da dahil söylüyorum. her türlü kadroda tutarım o ayrı, rakibin ileri çıkmadığı maçlarda ondan daha iyi bir çilingir bulunamaz. ama o ve mertens'in mücadele gücü yüksek ve bize benzer kalitede takımlarla olan maçlarda aldığı sürelerin ciddi anlamda düşmesi lazım, rakibe cevap veremiyorlar. Bir de üstüne Icardi'nin sakatlıklar vs fiziksel olarak bitik duruma gelmesi bizi çok sıkıntıya soktu.
orta sahaya 8-10 Sara geldi de bu bizim problemimizi çözecek mi? küçük maçları daha mı rahat kazanacağız, top kapamama ve atletizm eksiği aşikarken neden böyle bir profile gittik? oyuncu iyi oyuncu ona şüphe yok, hakkında olumsuz konuşan tek yorumcu görmedim. ama aynı şekilde demirbay çıkıp sara girerse hiçbir şey değişmeyecek. orta sahaya 3. tempolu mücadeleci bir adam şart oğlu şart ya da Kaan Ayhan bu tarz maçlarda 11 oyuncusu olarak düşünülecek. başka bir çıkış yolu yok.
gecmis olsun kardesim@Mehmet Mehmetoglu Konyali kuzenim beni takipten çıkarmış
@Arda Sadi nin kolpası bu menajer önerisi safsatasıİstisnalar var, Dombele gibi ya da Ziyech yerine Rashica istiyordu ama %90 kendi istediği adamlar.
Bu menajer önerisi kavramı da baştan başa yanlış anlaşılıyor, dünyadaki her transfer menajer önerileriyle olur, scouting sistemi zaten bitti, scouting menajer sistemi geldi, menajerlik şirketleri potansiyelleri tespit edip kendilerine kazandırıyor.
Milan Fofana transferi mesela menajer önerisi, oyuncu ayrılmak istiyor ve belli kulüplere öneriliyorlar. Menajer önerisi olmayan oyuncu için ise ya serbest kalma bedeli ödeniyor ya da astronomik bedeller veriliyor.
Kısacası bu menajer önerisi kavramı sadece Türkiye’de var algısı baştan sona yalan yanlış. Davinson da menajer önerisiydi, Fenerbahçe kendi dedi bize de önerdiler diye, senin orta saha aradığın belli, menajerlik şirketleri ellerindeki satılabilir orta sahaları öneriyorlar, mevzu bundan ibaret.
Bir adım öteye gideyim hocaların dahi çoğu menajer önerisi piyasalrda.
Hocanın listesi Angelino - Seferovic. Onun dışında listesi menajer önerileri. Miço Solbakken için menajeri ile görüşülürken sunuluyor. Hocadan liste istiyorsun McTominay falan yazıyor sanırım. Zaniolo’yu Gardi öneriyor, Okan Hoca çok istiyor. Zaha konusunda emin değilim ama Zaha gelmeden çok önce Kerem’i Santrafor arkası oynatıyordu. Hatta o hazırlık maçlarından Zaha’yı alsak iyi olur demiştim. Second Striker gibi ama hoca kendi görüşmelerinde Zaha kanat dedi hep. Hiç o şekilde oynatmadı.muhtemelen hocanın direkt yönetimden talep ettiği isimler miçö angelino ve davinson
bunun dışında torreira icardi mertens gibi tutanlar da zaha ziyech dombili zaniolo gibi tutmayanlar da dahil olmak üzere süreç muhtemelen menajerlerin yönetime sunduğu ve yönetimin niyetli olup de hocaya böyle bir imkan var alalım mı dediği ve onay aldığı transferlerdir
Bence en önemlisi sol bekbjk maçındaki takıma jelert sara barış ve davinson girecek
4 tane fiziksel yönü kuvvetli adam
çok şey değişecek göreceksiniz
zaha ve ziyechi gönderip 1 adet rashicanın updatei adam bulduk mu çok dahaki olacağız
Napoli, Davinson Sanchez için Galatasaray'a 40 milyon Euro teklif edecek. (calciomercatoit)