Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
videolardan gördüğüm kadarıyla prime selçuk inan oyun kuruculuğu var sanki bu adamda. uzun pasları ve top dağıtması iyi görünüyor
En çok işimize yarayacak yönü oyun kurulumu olacak herhalde ama bi Orta saha daha şart 6 mı olur 8 mi olur hocanın kafasındakileri bilmiyorum. Tabi benim fikrimin pek bi önemi yok ama bence savunması iyi bi sol bek ve 6 numaranın önünde toreira-sara kullanabiliriz. Skor katkısı da yüksek olabilir. Bonservisi yüksek bi adam şimdiden diken üstünde zaten yoksa taraftar bu mu lan o kadar skor katkısı yapmış adam diyebilir.

@Arda Sadi nin kolpası bu menajer önerisi safsatası

Okanı öyle aklamaya çalışıyolar başka çareleri kalmadı

Hala utanmadan mesaj yazabilmeleri çok tuhaf yüzleri de kızarmıyor
Menajer önerisi olayı doğru da Türkiye’de değil dünyada böyle bu iş.

Portekizli saçma topçular, hocalar istenerek mi alınıyor sanıyoruz hepsi Mendes denilen herifin etkileri

Hele 1 sene sözleşmesi kalmış hemen hemen tüm oyuncular menajer önerisidir.

Hangi sarayı

Dolmabahce mi topkapi mi

Hayirli haftalar
IMG_1692.gif

Jose Mourinho: Kulüp hiçbir zaman bana Şampiyonlar Ligi'nin bir ihtiyaç olduğunu söylemedi ama Şampiyonlar Ligi prestij açısından iyi olur ve ben de Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı tercih ederim.

Vizyonsuz Ali ha
Ali'ye kalsa sadece ligde oynar, avrupayı geçtim kupada bile oynamak istemez ligi kazanmak için.
Zaten gelir derdi yok kendi cebinden veriyor.

Muslera

Jelert - Nelsson - Davinson - Kohn/Transfer

Torreira - Sara

Ziyech - Mertens - Baris

Icardi

Champions League icin hazir miyiz

1722873991213.jpeg

22/23 sezonunda 5 puan geriye düstügümüzde bundan hoca olmaz sampiyon olamaz diyen,gecen sezon sivas macindan sonra sampiyon olamaz gönderin bunu diyen adam utanmadan 2 sampiyonluk sonra kaybettigimiz final den sonra bakin ben demistim diyor yüzsüz sekilde

Evet sen demistin bu takimin 2 sene sampiyon olamayacagini söylemistin

Insan da biraz utanma olur ama nerde

boey gittiğinden beri sağ bek 2 sezondur orta saha arıyoruz ama süper kupa maçına aynı tas aynı hamam çıktık. daha transfer beklemeye gerek yok burda.

@Arda Sadi nin kolpası bu menajer önerisi safsatası

Okanı öyle aklamaya çalışıyolar başka çareleri kalmadı

Hala utanmadan mesaj yazabilmeleri çok tuhaf yüzleri de kızarmıyor
Yoksay geç. Bende uzun süredir öyle. Bu arkadaş zamanında Fatih terim içinde aynı şeyleri söylüyordu herhalde bunlar kimseye toz kondurmaz. Hata yapan adam'a hata yaptın demek bunların gözünde suç. En büyük Galatasaraylı bunlar.

Menajer önerisi olayı doğru da Türkiye’de değil dünyada böyle bu iş.

Portekizli saçma topçular, hocalar istenerek mi alınıyor sanıyoruz hepsi Mendes denilen herifin etkileri

Hele 1 sene sözleşmesi kalmış hemen hemen tüm oyuncular menajer önerisidir.
Aynen bunlar olayı manipüle edip okanı sıyırmaya çalışıyolar rezaletten

Sen atlet solbek istersin ihtiyacın odur ,kendin liste verebilirsin,scout da ekleme yapabilir,akla gelmeyen ya da bilinmeyen solbekleri menajerler de önerir

Gidersin sıralamayı yaparsın bu oyuncular içinde aradığın kritere uyan,yönetime iletirsin onlarda almaya çalışır

Atlet solbek isteyip angelinoyu menajer önerdi aldık eabi diyip sıvamaya çalışamazsın,kimseyi de aptal yerine koyamazlar hele bizi hiç koyamazlar

22/23 sezonunda 5 puan geriye düstügümüzde bundan hoca olmaz sampiyon olamaz diyen,gecen sezon sivas macindan sonra sampiyon olamaz gönderin bunu diyen adam utanmadan 2 sampiyonluk sonra kaybettigimiz final den sonra bakin ben demistim diyor yüzsüz sekilde

Evet sen demistin bu takimin 2 sene sampiyon olamayacagini söylemistin

Insan da biraz utanma olur ama nerde
Hiçbir mesaja cevap veremeyip saddam gibi saklanıyorsun kaç gündür

Arada bi kafanı çıkarıp bişey yazıyosun falan çok komik oluyosun haberin olsun

Okanı eleştirenlere hain,fbli diyodun şimdi kendin eleştirmeye başladın

Ne olacak şimdi o vatan haini lafları,fbli ithamları,ne kadar kolay dimi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt