Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 milyon doğruysa yanına Köhn ve Zahayıda hediye edelim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözün özü transferde Okan Hoca'nın yetkisi felan yok. Aynı mantıkla bakarsan beksiz Avrupa'da oynamaya da Ndonbele ile sezona başlamaya da hoca karar verdi.Herkes bu durumu adı gibi biliyor.Hoca bu badirelerden başarı ile çıkıp Fatih Terim gibi daha üste çikar ama ilk sorunda yönetimle papaz olur. Sezon da başlamadan biter... 2 senedir Erdem Timur kurdu takımı, hoca da sisteme monte etmeyi denedi. Bana göre de baştan yanlış bir süreç ama buralardan da başarı ile çıktıktan sonra Okan Hoca'ya güven oluşup istediği yapılır belki.
Baştan aşağa yalan/yanlış.

Kaç tane de röportajda açık açık oyuncuları kendi istediğini söylüyor.

Buna rağmen hala şu ifadelerle nasıl yalan yazabiliyorsanız ya.

Bir kere şunu yaşayan teknik direktör istifa etmiyorsa karaktersizdir, hiç bir kulüpte de kendi istediği yapılmadığı sürece durmaz.

Bu tür asılsız yalanların yeri de bu forum değil.

Baştan aşağa yalan/yanlış.

Kaç tane de röportajda açık açık oyuncuları kendi istediğini söylüyor.

Buna rağmen hala şu ifadelerle nasıl yalan yazabiliyorsanız ya.

Bir kere şunu yaşayan teknik direktör istifa etmiyorsa karaktersizdir, hiç bir kulüpte de kendi istediği yapılmadığı sürece durmaz.

Bu tür asılsız yalanların yeri de bu forum değil.

%100 doğru. Dün burada videosu vardı. Zanioloyu ben istedim. Zahayı ben istedim. Onu, bunu ben istedim diye. Hatta Zaniolo için gidip başakşehirdeki maçına atıfta bulunuyor. O zaman bize iyi oynamıştı diyor. Üstüne problemsiz olsa buraya bu yaita gelmez. O problemleri biz çözeceğiz diyor. Gördük çözme sistemini. Maç sonrası oyuncusunu medya önüne atıyor.

Tüm oyuncuları hoca istedi aldılar. Bu kadar basit bu olay.

%100 doğru. Dün burada videosu vardı. Zanioloyu ben istedim. Zahayı ben istedim. Onu, bunu ben istedim diye. Hatta Zaniolo için gidip başakşehirdeki maçına atıfta bulunuyor. O zaman bize iyi oynamıştı diyor. Üstüne problemsiz olsa buraya bu yaita gelmez. O problemleri biz çözeceğiz diyor. Gördük çözme sistemini. Maç sonrası oyuncusunu medya önüne atıyor.

dombiliyi sanmam istesin.

emre özcandan sinan yılmaza herkes bu sarayı çok övüyor

hayırlısı bakalım
Emre Özcan tempolu önde basan bi adam diyor. Pres oyununda katki yapar dedi . Bana pek öyle gelmedi. Ben dün 2 maçını 90 dakika izledim temposu anlatılan kadar yüksek değil, fizik gücü demirbay gibiydi. Tekniği üst düzey değil ama ortalama üstü,oyun görüşü fena degil. 8'den beklediğimiz oyun kurulumuna katkısı iyi olur ama tempo yönünden sıkıntı yaşayabiliriz. Gol bölgesine çok giriyor. 6-8 değil de 8-10 gibi daha çok. İzlediğim maçların birinde 4-2-3-1'in 10 numarasiydi digerinde sağ kanatta oynuyordu.

dombiliyi sanmam istesin.

muhtemelen hocanın direkt yönetimden talep ettiği isimler miçö angelino ve davinson

bunun dışında torreira icardi mertens gibi tutanlar da zaha ziyech dombili zaniolo gibi tutmayanlar da dahil olmak üzere süreç muhtemelen menajerlerin yönetime sunduğu ve yönetimin niyetli olup de hocaya böyle bir imkan var alalım mı dediği ve onay aldığı transferlerdir

İstisnalar var, Dombele gibi ya da Ziyech yerine Rashica istiyordu ama %90 kendi istediği adamlar.

Bu menajer önerisi kavramı da baştan başa yanlış anlaşılıyor, dünyadaki her transfer menajer önerileriyle olur, scouting sistemi zaten bitti, scouting menajer sistemi geldi, menajerlik şirketleri potansiyelleri tespit edip kendilerine kazandırıyor.

Milan Fofana transferi mesela menajer önerisi, oyuncu ayrılmak istiyor ve belli kulüplere öneriliyorlar. Menajer önerisi olmayan oyuncu için ise ya serbest kalma bedeli ödeniyor ya da astronomik bedeller veriliyor.

Kısacası bu menajer önerisi kavramı sadece Türkiye’de var algısı baştan sona yalan yanlış. Davinson da menajer önerisiydi, Fenerbahçe kendi dedi bize de önerdiler diye, senin orta saha aradığın belli, menajerlik şirketleri ellerindeki satılabilir orta sahaları öneriyorlar, mevzu bundan ibaret.

Bir adım öteye gideyim hocaların dahi çoğu menajer önerisi piyasalrda.

Emre özcan kale önu yakınında 10 daha faydalı olur 6-8 oynabillmesine ragmen demiş zaten söze de bence yine 8 numara almalı diye başlıyor. Birde eğer 8 oynarsa beklerden birisi değişmeli ikisi birden gitmemeli bir tanesi geri de denge unsuru olmalı bence demiş. Dün orhan ulucada dakika dakika analizde çok kısa ismi geçince daha ziyade 10 gibi gördüm onu konusuruz analizde demisti. Herifte 10 oynarken kendimi daha rahat hissediyorum diyor 8 de performansını baya merak ediyorum o yuzden.

Emre Özcan tempolu önde basan bi adam diyor. Pres oyununda katki yapar dedi . Bana pek öyle gelmedi. Ben dün 2 maçını 90 dakika izledim temposu anlatılan kadar yüksek değil, fizik gücü demirbay gibiydi. Tekniği üst düzey değil ama ortalama üstü,oyun görüşü fena degil. 8'den beklediğimiz oyun kurulumuna katkısı iyi olur ama tempo yönünden sıkıntı yaşayabiliriz. Gol bölgesine çok giriyor. 6-8 değil de 8-10 gibi daha çok. İzlediğim maçların birinde 4-2-3-1'in 10 numarasiydi digerinde sağ kanatta oynuyordu.

sen ve özcan tam tersi oyuncular anlattınız

bakalım hangisi çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt