Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun bir post olduğu için haklısındır diye like attım caferim
okumadım ama like verdim. Çok uzun
1722875199323.webp

İlkay gelirse nerde oynar?

İlkay
Sara-Tor

Tor
Sara-İlkay

Sara-Tor
İlkay

(rakip kale)​

Ben ilki derim

Herhangi bir teknik direktöre 2 sene üst üstte sampiyon olduktan sonra hoca degil demek adamin emegine saygisizliktir ve elestiri degildir bu

Oyun anlayisi veya oyuncu degisikliklerini dogru bulmamak bir elestiridir

Misal hoca bjk macinda erken 4-4-2’ye döndü orta sahayi gedson’a birakti tamamen,2-0 dan sonra torreira yi cikardi macin farka gitmesini sagladi

Bu elestiridir

Adam degil hoca degil sinsi herifin teki dedigin zaman bu elestiri degildir nefret ve saygisizliktir

Bunu anlamamak icin 40 takla atan troller var hayatlari sosyal medya dan ibaret olan insanlar
La herkesin eleştiri şekli bir mi

Sen hocam kötü oynattın dersin başkası bu ne rezalet der öteki hoca değilsin der

Ama sen naptın hele hiç unutmuyorum

@Okan Özkan okanı eleştirdi diye adamı hainlikle trollükle kuşlukla falan suçluyodun

La bu adam daha yeni hurmaya hakaret ettiği için hurma tarafından dava edildi,belki hapse girecek çoluğu çocuğu gözü yaşlı kalacak

Gs için bedel ödeyen adama hain dedin yaw sen ulan insan bi özür diler eşeklik ettim der kusura bakmayın ben bi boku doğru değerlendiremiyorum mazur görün hakkınızı helal edin der

Ama sen hala aynısın

Pes

Transferden önce bu takıma iyi bir yardımcı hoca ve oyuncularla kulüp ve hoca arasında bağ kuracak birisi lazımdı çok laf edilen albayrak gelseydi keske

Herhangi bir teknik direktöre 2 sene üst üstte sampiyon olduktan sonra hoca degil demek adamin emegine saygisizliktir ve elestiri degildir bu

Oyun anlayisi veya oyuncu degisikliklerini dogru bulmamak bir elestiridir

Misal hoca bjk macinda erken 4-4-2’ye döndü orta sahayi gedson’a birakti tamamen,2-0 dan sonra torreira yi cikardi macin farka gitmesini sagladi

Bu elestiridir

Adam degil hoca degil sinsi herifin teki dedigin zaman bu elestiri degildir nefret ve saygisizliktir

Bunu anlamamak icin 40 takla atan troller var hayatlari sosyal medya dan ibaret olan insanlar
Taraftarı olmayan bir takımı şampiyon yapmış bir hoca üstelik

Orta sahaya net olarak Gedson lazım, bu profil biri gelmeden mevcut sistemle hiç bir şey düzelmez.
Bence o kadar da degil. Bu orta saha ile ManUnited ve Bayern’e karsi yuksek seviye futbol oynadik. Cigersiz, atletik ve dribbling yapabilen 8 numaralar orta sahayi guclendirir ve gecisleri onler ama Gedson gibi bir profil alindiginda ofansif katkisi kisitli diye elestirenler olacaktir. Bjk’liler Gedson’un gecen sezon ki genel performansindan memnun degiller mesela. Istikrarli degil. 2 yildir bjk’de oynamasina ragmen kendisine su ana kadar 5 buyuk liginden fazla ilgi yok gibi.

Bence bizim en buyuk sorunlarimizden biri bazi topcularin top surmemesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt