Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2026 Eşref aday - erden vekil hayalleri mi kuruyor bu adam acaba
Çok ciddi muhalefet yapıyor bu arada. Bazen biraz trollüğe de kaçsa yönetimdeki insanların yüzüne bakarak bile yapıyor bunu. Arada sürtüşmeler de oluyor hatta. İlginç bi adam.

Çok ciddi muhalefet yapıyor bu arada. Bazen biraz trollüğe de kaçsa yönetimdeki insanların yüzüne bakarak bile yapıyor bunu. Arada sürtüşmeler de oluyor hatta. İlginç bi adam.
e tahminen seçimi kaybetti Belmas sonrası işte metin öztürkle kapışacakken metin yan çizdi dursun'a kaybetti..

kesin doludur o konuda.

2026 Eşref aday - erden vekil hayalleri mi kuruyor bu adam acaba
Erden T. bu saatten sonra hiç kimsenin listesinde seçime filan girmemeli, doğru zamanda direkt başkan adayı olmalı. Aksi taktirde bugün onun en büyük dostuymuş gibi görünenlerin yarın aynı şeyi yapmayacağının garantisi yok. Kaldı ki, Erden T. artık 2. adam olamayacak kadar büyük bir sembol haline geldi. Sadrazam değil, direkt padişah olmalı ki istediği projeleri kimseyle uğraşmadan hayata geçirebilsin.

erdene başkanlık edecek biri değil. fırsattan istifade ediyor sadece, yoksa erden timur hakkında pozitif düşündüğünü hiç sanmıyorum. klasik liseci
hani dedim erdenin arkasında ekip toplanmazsa - destek gelmezse liseli kafasından (erden liseli değil ya) orda başkanlık adayında sıkıntı olursa sahne alır mı tekrar falanlar filanlar...

ufak Game of thrones bizim o işler.

Futbol bilgisine güvendiğim nöbetten, Rashica tipi oyuncu önerileri var mıdır? Zaha-Ziyech'ten biri giderse kime yükseleceğimiz belli olsun. Sanırım Sallai var böyle sürekli kadrolara yazılıyor.

Oha: 7 sayfa önce konuşulmuş bu pardon.

Bu takıma en az 4 transfer lazım
Bize sert bir orta saha şart
Ve son olarakta şunu söyleyim benim bu seneden bir beklentim yok.
Hayırlı forumlar.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bacağı kırılmamışsa bizde gayette iş yapar

Real bırakır mı bizimkiler akıl eder mi bilmem ama öyle bir tecrübe iyi olur savunmamıza
Cok klas oyuncuydu ama son donem dususte. Ozellikle stopere gectigin beri eski Alaba kadar heyecan vermiyor.

Yillik 22 milyon euro aliyor ve sakatlik problemleri var, bu tarz transferler eskide kaldi.

Erden T. bu saatten sonra hiç kimsenin listesinde seçime filan girmemeli, doğru zamanda direkt başkan adayı olmalı. Aksi taktirde bugün onun en büyük dostuymuş gibi görünenlerin yarın aynı şeyi yapmayacağının garantisi yok. Kaldı ki, Erden T. artık 2. adam olamayacak kadar büyük bir sembol haline geldi. Sadrazam değil, direkt padişah olmalı ki istediği projeleri kimseyle uğraşmadan hayata geçirebilsin.
tabii ki bende öyle düşünüyorum

ama hani 10 yılın doldu ama şundan aday olamazsın diyenler falan çıkabilir
ya da ne bileyim arkasında destek bulamayabilir geniş çapta.

bizim GK içi çok garip bir yer.

hani dedim erdenin arkasında ekip toplanmazsa - destek gelmezse liseli kafasından (erden liseli değil ya) orda başkanlık adayında sıkıntı olursa sahne alır mı tekrar falanlar filanlar...

ufak Game of thrones bizim o işler.
erden timur bunun altında yönetici olacak kadar salak biri değil. bu erden timur çapında biri değil

4-3-3 oynarsak ve orta sahanin Torreira-Sara-Demirbay oldugunu varsayarsak, sizce ileri uclu nasil olur? Baris ve Icardi, veya Baris veya Batshuayi yaninda kim oynayacak? Beyin jimnastigi yapiyorum. Okan hoca yoksa taktigi degistirmez. Zaha zaten iptal, onu dusunmuyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt