Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.799
- 24.261
- 3.198
abdel kader keita gibi rakibin irzina gecen kanat topcusu istiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok ciddi muhalefet yapıyor bu arada. Bazen biraz trollüğe de kaçsa yönetimdeki insanların yüzüne bakarak bile yapıyor bunu. Arada sürtüşmeler de oluyor hatta. İlginç bi adam.2026 Eşref aday - erden vekil hayalleri mi kuruyor bu adam acaba
şu voleyi Sergio atacak 2 ay hastanede yatar
e tahminen seçimi kaybetti Belmas sonrası işte metin öztürkle kapışacakken metin yan çizdi dursun'a kaybetti..Çok ciddi muhalefet yapıyor bu arada. Bazen biraz trollüğe de kaçsa yönetimdeki insanların yüzüne bakarak bile yapıyor bunu. Arada sürtüşmeler de oluyor hatta. İlginç bi adam.
Alsak nolacak ki dk 50den sonra şişir Icardi’ye diyecekler kenardan.abdel kader keita gibi rakibin irzina gecen kanat topcusu istiyoruz
erdene başkanlık edecek biri değil. fırsattan istifade ediyor sadece, yoksa erden timur hakkında pozitif düşündüğünü hiç sanmıyorum. klasik liseci2026 Eşref aday - erden vekil hayalleri mi kuruyor bu adam acaba
Erden T. bu saatten sonra hiç kimsenin listesinde seçime filan girmemeli, doğru zamanda direkt başkan adayı olmalı. Aksi taktirde bugün onun en büyük dostuymuş gibi görünenlerin yarın aynı şeyi yapmayacağının garantisi yok. Kaldı ki, Erden T. artık 2. adam olamayacak kadar büyük bir sembol haline geldi. Sadrazam değil, direkt padişah olmalı ki istediği projeleri kimseyle uğraşmadan hayata geçirebilsin.2026 Eşref aday - erden vekil hayalleri mi kuruyor bu adam acaba
hani dedim erdenin arkasında ekip toplanmazsa - destek gelmezse liseli kafasından (erden liseli değil ya) orda başkanlık adayında sıkıntı olursa sahne alır mı tekrar falanlar filanlar...erdene başkanlık edecek biri değil. fırsattan istifade ediyor sadece, yoksa erden timur hakkında pozitif düşündüğünü hiç sanmıyorum. klasik liseci
Cok klas oyuncuydu ama son donem dususte. Ozellikle stopere gectigin beri eski Alaba kadar heyecan vermiyor.Bacağı kırılmamışsa bizde gayette iş yapar
Real bırakır mı bizimkiler akıl eder mi bilmem ama öyle bir tecrübe iyi olur savunmamıza
6-2 yılAna avrat sövmenin cezası hukukta nedir bilen var mı
tabii ki bende öyle düşünüyorumErden T. bu saatten sonra hiç kimsenin listesinde seçime filan girmemeli, doğru zamanda direkt başkan adayı olmalı. Aksi taktirde bugün onun en büyük dostuymuş gibi görünenlerin yarın aynı şeyi yapmayacağının garantisi yok. Kaldı ki, Erden T. artık 2. adam olamayacak kadar büyük bir sembol haline geldi. Sadrazam değil, direkt padişah olmalı ki istediği projeleri kimseyle uğraşmadan hayata geçirebilsin.
erden timur bunun altında yönetici olacak kadar salak biri değil. bu erden timur çapında biri değilhani dedim erdenin arkasında ekip toplanmazsa - destek gelmezse liseli kafasından (erden liseli değil ya) orda başkanlık adayında sıkıntı olursa sahne alır mı tekrar falanlar filanlar...
ufak Game of thrones bizim o işler.
Gitme reis onlar gitsinBu takıma en az 4 transfer lazım
Bize sert bir orta saha şart
Ve son olarakta şunu söyleyim benim bu seneden bir beklentim yok.
Hayırlı forumlar.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi