Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer sezonunun bitişine denk çok sayıda oyuncu gelecek,gidecek büyük ihtimal

ben olsam stoper hattını bozmam.

Ekli dosyalar

• 6221.webp
    6221.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 26
köhne 8 vermişler acaba bunu kabul etmeyen hangi hain ? Yine gs lisesi mezunu fblilerin işleri falan mı acaba ya ihraç etsinler kulüpten hem hatip'i hem cenki böyle rezillik olmaz piyango vuruyor onu bile kabul etmiyorlar.Ayrıca çok net bir şekilde tempolu bir 8 almazsak ne clde ne de ligdeki ölüm kalım maçlarında yine bir halt yiyemeyiz rakipler fizik olarak ezer bizi.
Hocam hangi futbolcunun satılıp hangisinin alınacağına yönetim değil teknik ekip karar veriyor. Yani Okan Hoca.

bir sol bek bulmuşlar molde den adamın solbekte 3 maçı filan var. Okan beyle solbekte karavanalar kuşağı tam gaz! hala daha bu adamın önerisiyle topçu transfer ediyoruz!!

bir sol bek bulmuşlar molde den adamın solbekte 3 maçı filan var. Okan beyle solbekte karavanalar kuşağı tam gaz! hala daha bu adamın önerisiyle topçu transfer ediyoruz!!
Löviki bi izliyim dedim

Çocuk üçlünün sağbeki oynuyo solbek bile değil

Al bak maç da bu

Köhn giderse bunlar yerine defansı daha da kötü bir adam alacaklar diye korkuyorum.
En iyisi Köhn kalsın, biz bir an önce Dübüa yı dehleyip, sol bekte de oynayabilen bir sol stoper alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt