Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Zaha'yı gönderip Depay'ı aldıktan sonra ne değişecek anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen niye Buruk oldunHer yanınız iftira yeter artık.
Köhn ü 8 e satmıyor sanchez i 10 a satacak ha??
Birazda depaya sövülecekZaha'yı gönderip Depay'ı aldıktan sonra ne değişecek anlamadım
Bu kadar sıkıcı transfer periyodu hayatımda görmedim
Hocam hangi futbolcunun satılıp hangisinin alınacağına yönetim değil teknik ekip karar veriyor. Yani Okan Hoca.köhne 8 vermişler acaba bunu kabul etmeyen hangi hain ? Yine gs lisesi mezunu fblilerin işleri falan mı acaba ya ihraç etsinler kulüpten hem hatip'i hem cenki böyle rezillik olmaz piyango vuruyor onu bile kabul etmiyorlar.Ayrıca çok net bir şekilde tempolu bir 8 almazsak ne clde ne de ligdeki ölüm kalım maçlarında yine bir halt yiyemeyiz rakipler fizik olarak ezer bizi.
Löviki bi izliyim dedimbir sol bek bulmuşlar molde den adamın solbekte 3 maçı filan var. Okan beyle solbekte karavanalar kuşağı tam gaz! hala daha bu adamın önerisiyle topçu transfer ediyoruz!!
Hem satmayacak hem şikayet edecek.Bence oyuncu gitmek istemiyor.Köhn icin 8 milyonu reddetmek agir malliktir
Euro’da muazzamdı, keşke gelse diye aklımdan geçmiyor değil. Davinsonla muazzam ikili olurlar.
onun ihracinin çok önce olması lazımdı ama işte bir de hoca yaptıkHocam hangi futbolcunun satılıp hangisinin alınacağına yönetim değil teknik ekip karar veriyor. Yani Okan Hoca.
23unu araplar odeyecek 2sini biz25m maaş alıyormuş nasıl gelsin laporte
25m maaş alıyormuş nasıl gelsin laporte