- 3 Haziran 2015
- 56.789
- 65.916
- 4.143
Bilmiyorum Donnaruma bekleniyor galibaEderson geliyor
Niye kimse gaza gelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum Donnaruma bekleniyor galibaEderson geliyor
Niye kimse gaza gelmedi
Haberi giren kişi güvenilir değil oyuncu bir anda fbye giderse şaşırmam menajeri de mendesEderson geliyor
Niye kimse gaza gelmedi
Ter stegenin yediği hatali goller daha feciEderson’un bize avantaji savunma arkasina atilan toplarda kaleyi zamaninda terk edebiliyor ve libero gibi oynuyor
Bizde savunma’yi önde kuruyoruz bu yüzden bizim icin olumlu
Ama bir kaleci’nin ilk görevi de kale’yi korumak
Son yillarda iyi durumda degildi ederson bu kesin,cok basit ve hatali goller yedi form düsüklügünden dolayi
Ben sahsen sommer veya ter stegen’i tercih ederim gecici cözüm olarak
Ederson'un en büyük zaaflarından biri savunma arkasına atılan toplara zamanında çıkamaması, ağır kalmasıdır. İngiltere'de eleştirildiği bir konudur bu.Ederson’un bize avantaji savunma arkasina atilan toplarda kaleyi zamaninda terk edebiliyor ve libero gibi oynuyor
Son yillarda iyi durumda degildi ederson bu kesin,cok basit ve hatali goller yedi form düsüklügünden dolayi
Ter stegenin yediği hatali goller daha feci
kim yazdı bilmiyorum da fbye giderse biz karlı çıkarız zatenHaberi giren kişi güvenilir değil oyuncu bir anda fbye giderse şaşırmam menajeri de mendes
allah korusun bu kadrodanCity&Bayern style;
Ederson
Boey Sanchez Akanji Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Coman
Osimhen
Var bir hayalimiz, Sara, Barış, Nelson ve Zaniolo satışından 75€+ gelse gayet olabilirliği var. CL'de yarı final oynasak ne işin var burada diyemezsin, yadırgamazsın yani.
Bu arada neyini beğenmedin ?allah korusun bu kadrodan
ter stegen kronik. Ameliyat olacakmış 3-4 ay yok deniyor.Ederson’un bize avantaji savunma arkasina atilan toplarda kaleyi zamaninda terk edebiliyor ve libero gibi oynuyor
real madrid bile Türk oynatıyorBu arada neyini beğenmedin ?