Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson’un bize avantaji savunma arkasina atilan toplarda kaleyi zamaninda terk edebiliyor ve libero gibi oynuyor

Bizde savunma’yi önde kuruyoruz bu yüzden bizim icin olumlu

Ama bir kaleci’nin ilk görevi de kale’yi korumak

Son yillarda iyi durumda degildi ederson bu kesin,cok basit ve hatali goller yedi form düsüklügünden dolayi

Ben sahsen sommer veya ter stegen’i tercih ederim gecici cözüm olarak

Kaleciye verilcek tum maas, sol stopere verilsin. Apo ile yola cikilmaz bir yil daha. Kalede dunyanin en iyisi olsa farketmez tonla gol yer. Iyi bir sol stoperle Gunay’da sezonu goturur.

ederson
sallai davi akanji eren

torreira lemina
barış ilkay sane
osimhen

Satış yapılırsa sağ bek almak lazım.
Yunus hem kanat hem 10 no'yu yedekler. Abdulkerim iyi hoş ama CL seviyesinde elek oluruz oradan, ağır kalır.

Ederson’un bize avantaji savunma arkasina atilan toplarda kaleyi zamaninda terk edebiliyor ve libero gibi oynuyor

Son yillarda iyi durumda degildi ederson bu kesin,cok basit ve hatali goller yedi form düsüklügünden dolayi

Ter stegenin yediği hatali goller daha feci

Ederson'un en büyük zaaflarından biri savunma arkasına atılan toplara zamanında çıkamaması, ağır kalmasıdır. İngiltere'de eleştirildiği bir konudur bu.

1752823113179.gif

Ben ederson isminin realist oldugunu dusunmuyorum pek.(Maliyet olarak)

Su osimhen sureci noktalansinda...

Here we go! Ya da inanmayacagim. KAP lazim bana

City&Bayern style;

Ederson
Boey Sanchez Akanji Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Coman
Osimhen

Var bir hayalimiz, Sara, Barış, Nelson ve Zaniolo satışından 75€+ gelse gayet olabilirliği var. CL'de yarı final oynasak ne işin var burada diyemezsin, yadırgamazsın yani.​

Ederson gelirse 5 savunmacıyla oynar gibi avantajlı olacağız oyun kurulumunda. Kaleciliğini ben de pek beğenmiyorum ama toplu oyunda çok fark yaratacaktır hayırlısı olsun diyelim.

City&Bayern style;

Ederson
Boey Sanchez Akanji Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Coman
Osimhen

Var bir hayalimiz, Sara, Barış, Nelson ve Zaniolo satışından 75€+ gelse gayet olabilirliği var. CL'de yarı final oynasak ne işin var burada diyemezsin, yadırgamazsın yani.​
allah korusun bu kadrodan

ter stegen kronik. Ameliyat olacakmış 3-4 ay yok deniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt